Ekte følelser ; Hos deg av Kate Hewitt og Nicola Marsh (Ebok)
Ebok

Ekte følelser ; Hos deg (Ebok)

Serie: Romantikk 3

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.67 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: His brand of passion ; Romance for cynics
Serie: Romantikk
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9789150737943
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Ekte følelser ; Hos deg
Ekte følelser (Makt og begjær 3)
For en drittsekk! Zoe Parker tror ikke sine egne øyne da brudgommens forlover, Aaron Bryant, nekter å gi slipp på mobilen under selve vielsen. Hun ser ingen annen råd enn å snappe til seg telefonen og plassere den på et sikkert sted. Under kjolen!

Det ene fører til det andre, og snart befinner Aarons varme hender seg under klærne hennes. De tilbringer en fantastisk natt sammen, men er rørende enige om at dette bare handler om en ennattsaffære. Men skjebnen vil det annerledes. Noen uker senere viser det seg to streker på Zoes graviditetstest.

Hos deg
Den fremgangsrike Cash Burgess er ofte ute på byen og har alltid en ny fotomodell ved sin side. Men nå har en han nylig dumpet bestemt seg for virkelig å sverte ryktet hans, og hele hans karrieren står på spill. Han må derfor finne en kvinne som kan late som om hun er kjæresten hans, og som er den rake motsetningen til de overfladiske kvinnene han bruker å date. Alt for å blidgjøre mediene! Cashs gartner Lucy Grant ser ut til å være perfekt - hun er naturlig vakker, har beina på jorden og kan gi svar på tiltale. Den lille detaljen at det virker som om hun avskyr ham skal ikke få sette en stopper for planen.

Til toppen

Bøker i serien