Elsa Beskows eventyrverden - Trull (Innbundet)

Serie: Elsa Beskow 

Forfatter:

Elisabeth Wikborg Bang (Oversetter) Hans Braarvig (Oversetter) Berit Bränne (Oversetter) Knut Eide (Oversetter) Lise Männikkö (Oversetter) Annie Riis (Oversetter) Jo Giæver Tenfjord (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Elsa Beskows sagoskatt
Oversatt av: Bang, Elisabeth Wikborg , Braarvig, Hans , Bränne, Berit , Eide, Knut , Männikkö, Lise , Riis, Annie og Tenfjord, Jo Giæver
Serie: Elsa Beskow
ISBN/EAN: 9788202429928
Kategori: Pekebøker
Alder: 3 - 8
Omtale Elsa Beskows eventyrverden - Trull

En skattekiste med gode eventyrstunder!

Dette er den tredje av våre praktutgaver med Elsa Beskows klassiske fortellinger og illustrasjoner. Boken inneholder blant annet Puttes eventyr i Blåbærskogen, Petter og Lotte på eventyr, den vakre fortellingen Solegget og Historien om den nysgjerrige abboren. I tillegg inneholder boken dikt, rim og regler.

Forfatteren og illustratøren Elsa Beskow (1874-1953) debuterte som barnebokforfatter i 1897 med Fortellingen om den bittelille konen, og siden da har generasjoner av barn tatt del i hennes fantasifulle verden gjennom tekst og bilde. Hennes verk er i dag klassikere både i Sverige og Norge, og hun har vært til inspirasjon for en rekke bildebokskapere og forfattere. I dag kan man finne Elsa Beskows bøker i 14 land over hele verden.

Denne boken er siste bind av i alt tre praktutgaver med Elsa Beskows verker. I arbeidet med disse bøkene er gamle illustrasjoner skannet på nytt og fargene er så nær de originale tegningene som mulig.

Til toppen

Bøker i serien