En cowboy i New York ; Forbudt nytelse av Barbara Dunlop og Sandra Hyatt (Ebok)
Ebok

En cowboy i New York ; Forbudt nytelse (Ebok)

Serie: En millionær kommer hjem 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.91 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Cowboy in Manhattan ; Lessons in Seduction
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150734942
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale En cowboy i New York ; Forbudt nytelse
En cowboy i New York
Miniserie: En millionær kommer hjem (2/3)
Etter en skade i foten, kommer ballettdanseren Katrina Jacobs hjem til ranchen i Colorado. Hun har bodd i New York siden hun var ti år, og kontrasten mellom tilværelsen i storbyen og livet på landet er enorm. Men i Colorado treffer hun den sjarmerende og tause Reed Terrell og blir hodestups forelsket.
Det tar Reed fem minutter å bli helt betatt av den vakre og grasiøse Katrina, og de innleder et tilsynelatende umulig forhold. Snart må hun likevel tilbake til New York, og han følger med henne. Men hva så? Hvem av dem er klar til å starte en ny tilværelse på et nytt sted? Og kommer kjærligheten deres til å holde for de vanskelige valgene de tvinges til å ta?

Forbudt nytelse
En prins som forsøker å finne en passende kone har ikke tid til å leke med en kvinne som ikke befinner seg i samme sosiale kretser som ham. Men Adam Marconis barndomsvenn og iblant til og med sjåfør, Danielle St. Claire, får ham til å tøye grensene. Hvorfor skulle ikke en blivende fyrste kunne ha det litt gøy før han til slutt slår seg til ro?
Så blir deres lille affære plutselig mer alvorlig. Og prins Adam står med ett overfor et dilemma. Skal han si farvel til den kvinnen som får hjertet hans til å hamre av kjærlighet? Eller bør han ignorere alle regler og forårsake århundrets skandale?

Til toppen

Bøker i serien