En kamp mot tiden ; Et nett av ondskap av Debra Webb og Rita Herron (Ebok)
Ebok

En kamp mot tiden ; Et nett av ondskap (Ebok)

Serie: Uten et spor 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.44 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Missing ; Her Stolen Son
Serie: Uten et spor
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150733211
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale En kamp mot tiden ; Et nett av ondskap
En kamp mot tiden
Miniserie: En ny æra (1/3)
Jeg trenger hjelp - vær så snill!
De ordene smelter den hardkokte Jonathan Foley. Det er lenge siden han så kvinnen som forsøkte å bryte seg gjennom hans mur av ensomhet. flere måneder siden han ble med i elitegruppen Equalizers og fortrengte alle sine hemmeligheter. Men nå trenger Melissa hans hjelp, og det kan han ikke nekte henne.
Melissas niese er forsvunnet, og hun vet at Jonathan er den eneste som kan se forbi alle løgner i hjembyen Alabama og finne Polly. Å lete sammen med mannen hun elsket og mistet skulle vise seg å være vanskelig ... og direkte farlig. Men hun er nødt, for tiden holder på å renne ut for den lille jenta.

Et nett av ondskap
Miniserie: Uten et spor (2/2)
De kjemper mot ondskapen - og mot sine følelser.
Colt Mason vet ikke hva han skal tro da den lille gutten ber ham renvaske hans fengslede mor. Serena Stover er anklaget for mord, men det finnes ikke noe lik, og saken er full av underlige sammentreff og merkelige avsløringer. Da den lille gutten plutselig forsvinner sporløst, blir det opplagt at noe ikke stemmer.
Sammen med Serena begynner privatetterforskeren Colt Mason en kamp mot klokken. De innser snart at de har å gjøre med en hensynsløs gruppe som har spesialisert seg på å stjele barn. Spaningen fører dem gjennom samfunnets bunnsjikt i en ferd gjennom USA. Klokken tikker ... vil de rekke å stoppe mannen som ikke går av veien for noe?

Til toppen

Bøker i serien