En sannsynlig historie (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

Bodil Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: En sannolik historia
Oversatt av: Engen, Bodil
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202378349
Kategori: Romaner
Omtale En sannsynlig historie

Helena får oppfylt en gammel drøm når hun og mannen kjøper en liten gård i Norrland for å drive et hotell. Men ekteskapet knaker i sammenføyningene, og snart er skilsmissen et faktum. Tilbake står Helena med hotellet, en ødelagt tilværelse og en ulykkelig tenåringsdatter.
Finansmannen Anders' karriere har vært fremgangsrik. Men i takt med at pengene har strømmet inn, har tilværelsen blitt stadig mer meningsløs. På en landevei i Norrland utfordrer han skjebnen, lukker øynene, gir gass og tenker at nå får det gå som det går. Han våkner på sykehuset. Etter oppholdet der tar han inn på et lite hotell i en norrlandsk småby.
Dette er en historie der to ulykkelige mennesker møtes og oppdager at vi faktisk kan forandre vår måte å betrakte tilværelsen, og at det finnes helt andre valg i livet enn dem vi kanskje tror.

«Du holdes fast til siste side. En soleklar anbefaling!»
Hanne Danielsen, KK

GRIPENDE MIDTLIVSDRAMA
«Karin Alvtegen greier å skape en ganske så spesiell nærhet til menneskene hun skildrer, derfor blir romanen en rørende leseopplevelse.»
May Grethe Lerum, VG

«Denne mangefasetterte romanen er et glimrende bevis på forfatterens evne til å dykke ned i mennesket sinn på en underholdende og medrivende måte.»
Borås Tidning

«Alvtegen bør bli gratulert. Dette er en nydelig, tiltalende tekst de fleste av oss vil kjenne seg igjen i.»
Värmlands folkblad

«... en fullendt mester i kunsten å fortelle en historie.»
Västerbotten folkblad

Karin Alvtegen er en av Skandinavias mest leste og verdsatte forfattere. Hun er blitt belønnet med en rekke priser, blant andre Glassnøkkelen for den beste Skandinaviske kriminalroman. I 2011 utkom hennes skjønnlitterære roman, En sannolik historia. Alvtegen er oversatt til over 30 språk.

Til toppen

Andre utgaver

En sannsynlig historie
Bokmål Ebok 2012
Bøker i serien