Er det en lege her? (Nedlastbar lydbok)

en turnusleges hemmelige dagbok

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2023
Innleser: Kruse, Jannike
Spilletid: 4:37
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788234713699
Kategori: Lydbøker voksne og Lydbok
Omtale Er det en lege her?
Vi hører daglig om fastlegekrise, overarbeidet helsepersonell og smekkfulle sengeposter landet rundt. Men hvordan står det egentlig til ved frontlinjen av norsk helsevesen?

Som nyutdannet lege tar Sandra Kristiansen fatt på sin turnustjeneste og må raskt innse at her er det bare å lære seg å bli selvstendig så fort som mulig. Pasientene strømmer på, 60-timersuker klemmes inn på fem døgn og bakvakten har gitt beskjed om å kontaktes kun hvis det er «f*** ragnarokk!».

Sandra skriver dagbok i små, ledige stunder. Resultatet er denne boken - et møte med både døende og friske pasienter, joviale kollegaer, nattevakter som aldri tar slutt og generelt komiske, rørende og absurde situasjoner på løpende bånd.

ER DET EN LEGE HER? er en ærlig, morsom og tankevekkende fortelling fra et helsevesen der det foregår ting du aldri ville ha trodd.

Sandra Kristiansen er lege og var ferdig utdannet i 2020. Gjennom utdannelse og arbeid har hun erfaring fra blant annet sykehus, psykiatri, fastlegekontor, legevakt og sykehjem.

Til toppen

Andre utgaver

Er det en lege her?
Bokmål Innbundet 2023
Er det en lege her?
Bokmål Ebok 2023