Et ball på slottet ; Å ønske seg alt ; Den motvillige guvernanten av Sophia James, Annie Burrows og Marguerite Kaye (Ebok)
Ebok

Et ball på slottet ; Å ønske seg alt ; Den motvillige guvernanten (Ebok)

Serie: Historisk 

Forfatter:

, og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.61 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Christmas at Blackhaven Castle ; Governess to Christmas Bride ; Duchess by Christmas
Serie: Historisk
ISBN/EAN: 9789150737332
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Et ball på slottet ; Å ønske seg alt ; Den motvillige guvernanten
Et ball på slottet

Ubemidlede lady Seraphina Moreton søker et fristed på slottet til hertugen av Blackhaven i dagene før jul, under oppdiktet navn og for å arbeide som guvernante. Lord Trey Stanford har sverget på at han aldri mer skal bli påvirket av et vakkert ansikt, men jo nærmere den mystiske guvernanten klarer å komme hans morløse, uregjerlige barn, desto mer vil han at den gleden og lykken hun fører med seg skal bli værende lenge etter at julen er over ...

Å ønske seg alt

Lord Chepstow har ikke sett Honeysuckle Miller siden hun var en litt kjedelig og tafatt skolejente. Men i dag er hun langt fra kjedelig. Nå har hun fått i oppdrag å ta seg av vertens barn på en overdådig julefest, og det eneste Chepstow vil ha på ønskelisten sin, er den vakre guvernanten miss Miller!

Den motvillige guvernanten

Å late som om hun er guvernante for å hjelpe barndomsvennen Gabriel, hertugen av Blairmore, med å finne en kone, var ikke slik Regan Stuart hadde forestilt seg å feire julen! Men hun tar svært motvillig utfordringen, til tross for at hun selv er hemmelig forelsket i ham. Så stjeler han plutselig et kyss av henne, og utsetter hennes hjerte for fare - hvis da ikke Gabriel klarer å se bort fra de enkle klærne hennes og innse at hun er den perfekte julebruden!

Til toppen

Flere bøker av Sophia James, Annie Burrows og Marguerite Kaye:

Bøker i serien