Familiens hemmeligheter av Lisa Jewell (Ebok)
Ebok

Familiens hemmeligheter (Ebok)

Forfatter:

Anita Garmannslund (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2023
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.57 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Family Remains
Oversatt av: Garmannslund, Anita
ISBN/EAN: 9788202783938
Kategori: Krim og Spenning og Thriller
Omtale Familiens hemmeligheter

En tidlig morgen blir politiet tilkalt da en turgåer gjør en grusom oppdagelse ved bredden av Themsen. Politietterforsker Samuel Owusu sender bevisene til undersøkelse, og det viser seg at beinrestene som ble funnet i en pose, er knyttet til en tretti år gammel sak der tre mennesker ble funnet døde på kjøkkengulvet i et herskapshus i London.

Rachel Rimmer har hemmeligheter. Og da nyheten om at mannen hennes er funnet drept i kjelleren i huset i Frankrike, får hun sjokk. Alt tyder på at det er en inntrenger som står bak, men politiet vil snakke med Rachel om ektemannen og hans fortid – og de stiller spørsmål hun ikke ønsker å svare på.

Etter å ha flyktet fra London for tretti år siden i kjølvannet av en forferdelig tragedie, kommer Lucy Lamb endelig hjem. Hun er i ferd med å kjøpe sitt første hus noensinne da broren plutselig forsvinner for å finne en gutt fra fortiden – en fortid som stadig hjemsøker både ham og søsteren.

I sin desperate jakt for å finne svar og løse mysterier, finner alle sammen ut at de er forbundet på måter som de aldri kunne ha forestilt seg …

I denne mesterlige og frittstående oppfølgeren til New York Times-bestselgeren, Lucy Lamb, viser Lisa Jewell nok en gang skyhøyt nivå, og skriver en fengslende og sterk spenningsroman om hvor langt man kan være villig til å gå for å beskytte dem man elsker og avdekke sannheten.

«En pageturner … Spenning og mysterie som både fansen og nye lesere vil elske.»» USA TODAY

Fra New York Times # 1 bestselgende forfatter Lisa Jewell kommer en fascinerende og sterk spenningsroman om forskrudde ekteskap, splittede familier og dødelige tvangstanker. En frittstående oppfølger til den «geniale og uhyggelige» (Ruth Ware, New York Times bestselgende forfatter) Lucy Lambs hemmelighet.

Til toppen

Andre utgaver

Familiens hemmeligheter
Bokmål Heftet 2023
Familiens hemmeligheter
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023