Får jeg lov... ; Hjertets hemmelige ønske av Katherine Garbera og Rachel Bailey (Ebok)
Ebok

Får jeg lov... ; Hjertets hemmelige ønske (Ebok)

Serie: Et dynasti er født 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.87 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: Taming the VIP Playboy ; What Happens in Charleston...
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150732535
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Får jeg lov... ; Hjertets hemmelige ønske
Får jeg lov er utgitt som nr. 1 i serien Hetest i Miami.
Nate Stern. Tidligere baseballproff. Nå er han deleier i den populære nattklubben Luna Azul og en velkjent playboy i Miami. Hver kveld viser han seg med en ny kvinne ved sin side, og like ofte er det bilder av ham i sladderpressen. Det er ikke spor av kone og barn i hans fremtidsplaner.
Jen Miller. Tidligere konkurransedanser med en mørk hemmelighet. Nå er hun danselærer på Nates nattklubb. Tidligere erfaringer har lært henne å holde seg på behørig avstand fra mannlige kolleger. Helst fra menn generelt, faktisk. Det er bedre å fokusere hundre prosent på arbeidet. Men da Nate viser interesse, er det vanskelig å ikke lokkes med, selv om det bare gjelder en eneste natt ...

Hjertets hemmelige ønske er utgitt som nr. 2 i serien Et dynasti er født.
Penger har alltid gitt enkemannen Matthew Kincaid alt han har villet ha. Men nå trenger sønnen hans noe som ingen penger i hele verden kan kjøpe . en donator for benmargstransplantasjon. Den eneste løsningen er surrogatmoren som fødte sønnen hans, guttens biologiske mor.
Susannah Parrish er mer enn villig til å komme til unnsetning . et barns liv står på spill. Men så snart hun har kommet tilbake til Carleston og flyttet inn i Matthews hus, tar lidenskapen fullstendig over! Er forholdet bare midlertidig? Eller finnes det noen mulighet for at de tre sammen kan bli en hel familie?

Til toppen

Bøker i serien