Forbudte følelser (Heftet)

Serie: Anna fra Røros 20

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Anna fra Røros
Serienummer: 20
ISBN/EAN: 9788202613730
Kategori: Romanserier
Omtale Forbudte følelser

Anna blir konfrontert med Jo-Persas mørke hemmelighet i Kristiania da hun møter Renate, som åpent innrømmer at hun venter barn med den gamle lasskjøreren.
Anna vil for alt i livet holde fast ved sin Johan, men kan ikke hjelpe for at Søren stadig dukker opp i tankene hennes.

Nå som Johan sto der og smilte lykkelig til henne, fikk hun et stikk av dårlig samvittighet. Tanken på at barnløsheten kanskje kunne skyldes Johan, ville ikke helt slippe taket. Hvordan kunne hun tenke den slags tanker om ektemannen sin? Hvilken rett hadde hun til å bebreide ham, om det så bare var i hodet?

Til toppen

Andre utgaver

Forbudte følelser
Bokmål Ebok 2019
Forbudte følelser
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Annikki Øvergård:

Utdrag

– Constance er ikke her, hun er på Røros, var alt Anna fikk seg til å si. Det var knapt så hun klarte å slite blikket vekk fra den struttende magen til Renate, som var kommet på uanmeldt besøk. Hun måtte da vite at Constance ikke skulle til Kristiania før tidligst utpå våren en gang. Og likevel sto den eksentriske kunstmalerinnen utenfor og regnet med å bli sluppet inn. Visste hun at Jo-Persa var her? Var det derfor hun var kommet? For å vise seg frem og fortelle at hun bar på ungen hans? For hun måtte da skjønne at sannheten ennå ikke hadde nådd ham. Men visste Renate at Jo-Persa var gift med Hanna, og at de ventet barn? Constance måtte da ha fortalt det i brevene sine? – Ja, jeg vet at Constance fortsatt er på Røros. Hun har visst fått bedre skikk på denne ektemannen sin, svarte Renate rolig. – Skal du ikke slippe meg inn, Anna? la hun til. Alle slags tanker flakset rundt i hodet på Anna. Helst ville hun ha smelt igjen døren og stengt Renate ute. Likevel nølte hun. For kanskje ville Hanna og Jo-Persa få øye på henne fra vinduet ovenpå, om hun ikke lot Renate komme inn. Det var sannsynligvis bedre om kunstnerdama gikk når hun var rimelig sikker på at Hanna og Jo-Persa virkelig hadde lagt seg for å hvile. Samtidig kjente hun en sterk irritasjon over Renates omtale av Mobro. Hun opplevde den som uærbødig, som skulle han vært en utemmet hingst som Constance omsider hadde greid å få kustus på. Men kanskje var det en sannhet i det også. Innerst inne mistenkte hun Renate for å ha valgt Jo-Persa som nest beste løsning som far til ungen sin, all den stund Constance behendig hadde sørget for å hindre henne i å sette de lange klørne sine i Mobro. – Er du kommet for å fortelle Jo-Persa at det er hans unge du bærer på? glapp det ut av henne før hun fikk tenkt seg om. – For du vet at han er her, gjør du ikke? tilføyde hun hardt.

Til toppen

Bøker i serien