Forelskelse og begjær av Trine Elverum (Ebok)
Ebok

Forelskelse og begjær (Ebok)

Serie: Klinikken 1

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Ingen DRM
Filstørrelse: 0.96 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Moderne serier
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788293613039
Kategori: Romanserier
Omtale Forelskelse og begjær
Klinikken, Bok 1. Klinikken er et sted der mennesker får hjelp, et sted der mennesker jobber og utvikler seg, et sted der noen forelsker seg, og andre forlyster seg. Bli med oss på ferden! Jentene i sekretærkorpset på Klinikken holder sammen, og støtter hverandre i tykt og tynt. Men den dagen det begynner en kjekk, ung psykologstudent på Klinikken, settes samholdet til sekretærene på prøve. Hvem av dem vil lykkes i å få den unge mannen interessert? Og er det bare sekretærene som konkurrerer om ham, eller er det sterkere krefter ute etter å slå kloa i den unge psykologstudenten? Kamille jobber som helsesekretær på Åsgårdstrandklinikken. Det er en spennende jobb med mange utfordringer. Kamille møter daglig mennesker som er i stor nød. Kamille har et varmt hjerte. Hun gjør sitt beste for gi pasientene et så vennlig møte med Klinikken som mulig.

Kamille har det fint når hun er på jobb, men hun har det litt strevsomt hjemme. Mamma er syk, og pappa bor i Italia med sin nye familie. Kamilles aller beste støtte i livet er farmor. Hun bidrar med den tryggheten og omsorgen mamma ikke greier å gi Kamille.

Den unge psykologstudenten Anders, får spennende arbeidsdager på Klinikken. Ikke bare møter han pasienter med bakgrunnshistorier som får den unge mannen til å tvile på sine ferdigheter som terapeut, han møter også Kvinnen. Livet kunne vært fint for Anders, hvis han ikke hadde hatt den vonde følelsen av at noen fulgte med ham. Hva vil egentlig føreren av den svarte sportsbilen?

Møt Kamille, Anders og kollegaene deres, og bli kjent med et knippe av pasientene på Åsgårdstrandklinikken. Fengslende menneskeskjebner åpner seg for deg gjennom disse bøkene, som tar livet i Åsgårdstrandklinikken på pulsen.

Til toppen

Flere bøker av Trine Elverum:

Bøker i serien