Fornyede løfter ; Hetere enn solen av Kathie DeNosky og Olivia Gates (Ebok)
Ebok

Fornyede løfter ; Hetere enn solen (Ebok)

Serie: Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.04 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: His Marriage to Remember ; A Secret Birthright
Serie: Passion
ISBN/EAN: 9789150734829
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Fornyede løfter ; Hetere enn solen
Fornyede løfter
Bria Rafferty er på vei for å få underskrift på skilsmissepapirene fra ektemannen Sam da han blir utsatt for en ulykke. Nå kan han ikke huske det siste halve året - hverken at konen hans er ulykkelig eller den opprivende hendelsen som fikk Bria til å forlate ham. Sam tror at de fremdeles er lykkelig gift.
For å hjelpe ham under rehabiliteringen, blir Bria værende hos Sam. Men når de nå befinner seg under samme tak, våkner følelsene til liv igjen, og nettene er fylt av søt lidenskap. Kommer hun til å kunne forlate Sam en gang til? Eller har hun mot til å bli værende?

Hetere enn solen
Prins Fareed Aal Zaafer har ett eneste mål - å finne sin avdøde brors familie. Da Gwen McNeal dukker opp og trenger hans hjelp, er Fareed lettet over at det ikke er henne han leter etter, for Gwen er kvinnen han selv vil ha i sitt liv.
Fareed er Gwens siste, og farligste, utvei. Han tar henne ikke bare med storm, han tar også henne og babyen hennes med seg til hjemlandet sitt. Det er det siste stedet hun ville ha valgt hvis hun hadde kunnet velge. Nå må hun bare for enhver pris fornekte tiltrekningen som er mellom dem. For hvis sannheten kommer frem, kan det få katastrofale følger.

Til toppen

Bøker i serien