Fredstid (Heftet)

Serie: Anna fra Røros 30

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Anna fra Røros
Serienummer: 30
ISBN/EAN: 9788202690953
Kategori: Romanserier
Omtale Fredstid

Både Johan og Søren er syke og svever mellom liv og død. Anna slites fortsatt mellom de to, og kan ikke fri seg for at hun har følelser også for Søren, selv om hun har valgt å leve sammen med Johan.
Hun kan ikke la være å tenke den forbudte tanken, hva om Johan dør og Søren overlever?

Han løftet henne opp fra stolen, så de begge ble stående og holde rundt hverandre. De sto med kroppene presset mot hverandre, lepper som kysset ivrig, som var det første gang de virkelig falt i armene til hverandre. Som var disse kyssene de første. Han holdt henne så hardt at hun måtte snappe etter pusten, likevel ville hun at han skulle holde henne enda hardere.

Til toppen

Andre utgaver

Fredstid
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Annikki Øvergård:

Utdrag

– Anna! Kommer du! Du må komme med en gang, Anna! Stemmen til Oddrun fra kammerset, der hun satt for å passe Johan, var blitt tynn og desperat. Anna hadde reist seg. Mobro satt fortsatt ved kjøkkenbordet, blek og med flakkende blikk. Hjørdis sto ved døren og så på henne med et fortvilet uttrykk i ansiktet. Søren var blitt dårligere. Så mye skjønte hun. – Du må vente, Hjørdis, jeg må inn til Johan først! – Er det noe jeg kan … Mobro, som ellers alltid hadde vært snar til å handle når noe var galt, var merkelig tafatt. Anna var på spranget inn til Johan, men stanset i døren og snudde seg mot onkelen. – Du kan gå hjem og si til Constance at vi trenger henne nå. Hun kan gå til Søren og se om hun kan gjøre noe for å hjelpe. Så kommer jeg så fort jeg kan, hvis det er forsvarlig å forlate Johan. Og det er det kanskje ikke. Mobro reiste seg, men nølte. – Jeg er ikke sikker på om Constance … – Jo, si til henne at hun må komme. Søren har da vært som slekt for henne, har han ikke? Mobro svarte ikke. – Nå går du! sa Anna med hard stemme, før hun skyndte seg ut i kammerset. Hjørdis fulgte etter henne. – Jeg blir her til jeg vet hvordan det er med Johan, sa hun. – Jenny er hos Søren, men jeg er redd han … Jeg vet ikke hvor lenge … – Han er blitt dårligere? – Ja. Han ville du skulle komme. Han … hvisket navnet ditt. Flere ganger. Anna lukket øynene et sekund. Det gjorde vondt i hjertet, som satt det en klo der og klemte og kløp. Men hun kunne ikke kjenne på det hun følte, hun måtte inn til Johan, det var det aller viktigste.

Til toppen

Bøker i serien