Fysisk miljø på SFO (Heftet)

Serie: Inkluderende leke- og læringsmiljø 

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 156
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
Serie: Inkluderende leke- og læringsmiljø
ISBN/EAN: 9788202687434
Kategori: Pedagogikk
Fag: Oppvekstfag, Pedagogikk
Nivå: Akademisk
Omtale Fysisk miljø på SFO

Fysisk miljø på SFO handler om hvordan utformingen av det fysiske miljøet skaper betingelser for lek, og hvordan man kan arbeide med å bruke det fysiske miljøet aktivt for å støtte og tilrettelegge for barns lek og læring på SFO.

Rammeplanen og andre styringsdokumenter fremhever at det skal legges til rette for et inspirerende og godt lekemiljø tilpasset alle barns funksjonsnivå og interesser. SFO som pedagogisk virksomhet samler barn på avgrensede arealer inne og ute, og god tilrettelegging krever kunnskap om rom, materiell og organisering av det fysiske miljøet. Boka presenterer relevant kunnskap om fysisk miljø ved SFO fra både forskning og praksis og viser hvordan personalet kan planlegge et fysisk miljø som ivaretar barns ulike behov.

Boka er skrevet for fagarbeidere, assistenter og ledere på SFO. Det faglige innholdet er også relevant for assistenter, lærere og ledere i skolen. Studenter på barnehage- og lærerutdanningene, PPT og øvrige aktører i barns oppvekstmiljø kan også ha stor nytte av å lese boka.

Til toppen

Andre utgaver

Fysisk miljø på SFO
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Thomas Moser og Marianne Torve Martinsen:

Du vil kanskje også like

Bøker i serien