Hva skjedde med Eva Li? (Heftet)

Serie: Syvende sans 7

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Syvende sans
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788202438586
Kategori: Romanserier
Omtale Hva skjedde med Eva Li?

Dette er siste bok i serien. Få med deg den spennende slutten! 

Betty og Mona arrangerer surprise party for Marie. Betty føler seg dårlig, men hun blir med Mona ned i kjelleren for å hente vin. Mona sier hun har glemt noe og går opp. Idet døren smeller igjen etter henne, blir Betty stående alene igjen i stummende mørke. 

Hun tok forsiktig et skritt forover. Bena kjentes tunge som bly, og det krevdes en kraftanstrengelse å sette det ene benet foran det andre. 
 «Hallo!» ropte hun. «Jeg er her nede. Nå må du skynde deg.»
 Ordene hennes ble slynget tilbake som et ekko. Det kom ikke noe svar der oppe fra.

 

UTDRAG FRA BOKEN:
«Mona!» ropte hun. «Kommer du snart? Vi begynner å få dårlig tid.»
 Dette med tid var hun slett ikke sikker på lenger. Alt virket så underlig svevende, og hun hadde ikke lenger noen klar fornemmelse av tiden. Bare at den gikk og at Mona burde ha vært tilbake nå. De hadde så mye de skulle gjøre. De måtte bli ferdig til gjestene kom klokken 20. Da måtte alt være klart.
 Betty tok et nytt skritt. Hun svaiet og ble igjen nødt til å ta en pause. Det gjorde fortsatt vondt både i hodet og magen. Hun ventet litt og tok så enda et skritt. Så klarte hun ikke mer. Kroppen ville ikke lystre henne. Hjertet banket fort og hardt i brystet hennes, og hun hev etter pusten som om hun hadde løpt maraton. Bena begynte å skjelve så voldsomt at hun måtte sette seg ned.
 Det gjorde godt å sitte. Pusten ble lettere, og hjertet roet seg. Øynene begynte å venne seg til mørket. Det antok ulike nyanser av grått. Hun syntes hun kunne skimte døren et sted langt der fremme, men hun orket ikke å gå lenger. Synet hennes begynte å bli tåkete. Hun blunket, men tåken ville ikke forsvinne. Den la seg over tankene hennes også, som en tung dis. Hun måtte hvile.
 Betty la seg ned. Murgulvet føltes svalende mot ansiktet. Hun måtte ligge helt i ro en liten stund og samle krefter. Ikke tenke, bare hvile. Finne styrke. Magen verket igjen. Intens og stikkende. Det føltes som om noe lå og gnagde på tarmene hennes. Hun ynket seg, men det kom ingen lyd. Stemmen hennes var forstummet. Hun hadde brukt den opp da hun ropte. Bare Mona kom snart og hjalp henne. Hvorfor tok det så lang tid? Hadde det hendt noe? Var Mona også blitt syk? Hvordan skulle det da gå med selskapet? Spørsmålene ble borte i tåken.
 Betty trakk knærne opp mot brystkassen for om mulig å lindre smertene i magen. Trettheten overmannet henne. Øynene falt igjen.

Til toppen

Andre utgaver

Hva skjedde med Eva Li?
Bokmål Ebok 2014

Flere bøker av Synnøve Eriksen:

Bøker i serien