Jeg kommer snart (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 207
Forlag: Flamme
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282880756
Kategori: Romaner
Omtale Jeg kommer snart
Julie har faket orgasmer helt siden hun debuterte seksuelt, men en dag går hun lei - lei av å late som. Hun låser seg inne på soverommet med proviant, babyolje og Mr. Rabbit - en vibrator med 30 dagers orgasmegaranti fra Kondomeriet. Mens hun ligger der, begynner hun å tenke over sin seksuelle historie: kjærester, tilfeldige forbindelser og ikke minst mannen hun giftet seg med.
Sistnevnte surrer utenfor døren sammen med tre barn og en seksuelt velfungerende au pair fra Ukraina, og alle lurer de på hvorfor Julie ikke «kommer snart».Jeg kommer snart er en mørk komedie om samfunnets forventninger til kvinnen - og kvinnens forventninger til seg selv. Selma Lønning Aarø skriver smart og vittig om seksualitet, identitet og
medienes fremstilling av hva som er «normalt».
Selma Lønning Aarø (f. 1972) er roman- og barnebokforfatter, og har vært spaltist både i Dagbladet og Klassekampen. Bøkene hennes er solgt til en rekke land. Dette var Selma Lønning Aarøs første roman på fem år da den først utkom i 2013. Siden da er den blitt kritikerrost og oversatt til engelsk, og endelig tilgjengelig i heftet utgave!

Til toppen

Andre utgaver

Jeg kommer snart
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016