Kjærlighet og andre ord (Heftet)

Serie: Booktok 8

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Love and other words
Serie: Booktok
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788202782498
Kategori: Romaner
Omtale Kjærlighet og andre ord

Kjærlighet og andre ord er Christina Laurens søteste roman – og det koseligste man finner på BookTok.

«En levende kjærlighetshistorie ... som vil få alle og enhver til å tro på kjærligheten igjen.»
Booklist

Macy er verdens lykkeligste kvinne. Ikke bare elsker hun jobben som barnelege, men hun skal også gifte seg med den snilleste mannen som finnes og bli stemor til hans bedårende, lille datter. Alt er akkurat slik Macy vil ha det – behagelig og problemfritt – helt til et tilfeldig møte endrer alt.

For plutselig står han der i kaffebaren – Macys tapte kjærlighet. Gutten hun elsket over alt på jord, men som såret henne på det dypeste. Han er ingen gutt lenger, nå har han blitt en ordentlig mann. Høy, bredskuldret og helt uimotståelig. Men det er bare å holde seg unna, er det ikke?

«Lauren skriver sylskarpt presist om følsomhet i kjærligheten og ved sorg, og de gir oss en forrykende ekte fortelling om hva som må til for å finne seg selv både i kjærligheten og som menneske.»
Entertainment Weekly

«Dampende hete øyeblikk, hjerteskjærende avsløringer ... Med stø hånd og godt språk bygges handlingen opp, slik at den skjøre tenåringsforelskelsen vokser til en større og mer moden kjærlighetshistorie.»
Kirkus Reviews

«Kjærlighet og andre ord er en nydelig skrevet historie om vennskap og den første forelskelsen, om å miste den man elsker og å finne sin sjelevenn.»
Vilma’s Book Blog

«Christina Lauren forteller helt unikt om hvordan forelskelse vokser frem.»
Associated Press

«Dampende hete øyeblikk, hjerteskjærende avsløringer ... Med stø hånd og godt språk bygges handlingen opp, slik at den skjøre tenåringsforelskelsen vokser til en større og mer moden kjærlighetshistorie.»
Kirkus Reviews

«Kjærlighet og andre ord er et mesterverk, en bok som får deg til å føle så sterkt for hovedpersonene at du nesten glemmer at de er oppdiktet. Du blir revet med av de knuste hjertene, gleden, kjemien og karismaen som binder Macy og Elliot sammen. Mens du leser handlingen – der fortiden og nåtiden er mesterlig flettet inn i hverandre – vil du le, gråte og heie på at Macy og Elliot finner tilbake til hverandre mot alle odds. En sann glede å lese fra start til slutt.»
Kristin Harmel, forfatter av Så lenge det er stjerner på himmelen

«... jeg ble raskt hekta på Kjærlighet og andre ord ... og jeg kan med glede anbefale den til enhver fan av Christina Lauren og alle andre lesere som vil lese en følsom historie om kjærlighet og tap.»
Hypable

Til toppen

Andre utgaver

Kjærlighet og andre ord
Bokmål Ebok 2019
Bøker i serien