Kyss meg! ; En spektakulær brud av Emily McKay og Olivia Gates (Ebok)
Ebok

Kyss meg! ; En spektakulær brud (Ebok)

Serie: Kongelige affærer 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.02 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: All He Ever Wanted ; Conveniently His Princess
Serie: Kongelige affærer
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150738636
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Kyss meg! ; En spektakulær brud
Kyss meg! er utgitt som nr. 1 i serien Cains utfordring.
Til sin forskrekkelse har Laney Fortino oppdaget at bestemoren hennes har stjålet en million dollar av arbeidsgiveren sin. Så da administrerende direktør i selskapet, Dalton Cain, dukker opp på skolen hvor hun jobber, er hun sikker på at løpet er kjørt. Hvordan skal hun komme seg ut av dette? At han er ungdomskjæresten hennes gjør ikke saken bedre - han har oppført seg som et hjerteløst svin, men er så kjekk at hvis han ba om det, ville hun gi ham et kyss.
Da Dalton møter igjen Laney blir han helt forvirret. Hvordan har han kunnet forlate denne kvinnen? Hun er så vakker at han helt har glemt hvorfor han har kommet. Men det er noe med blikket hennes. Hvorfor ser hun så skyldig ut?

En spektakulær brud er utgitt som nr. 2 i serien Kongelige affærer.
I hele sitt liv har den velstående forretningsmannen Aram Nazaryan følt seg rotløs og ensom. Bare en gang i livet har han opplevd følelsen av å være hjemme, og det var i Zohayd, landet han var tvunget til å flykte fra. Det landet som nå trenger ham. Men for å kunne vende tilbake, må han gifte seg og få statsborgerskap. Kvinnen som er plukket ut til å bli hans brud er ingen mindre enn punkejenta med de oppsiktsvekkende klærne og det rosa håret han husker fra ungdommen: prinsesse Kanza Aal Ajmaan. En kvinne som burde ære overlykkelig over bare å kunne være i nærheten av Aram - men som viser seg å ha betydelig høyere tanker om seg selv enn hva visse andre har.

Til toppen

Bøker i serien