Lengselen etter mer / Nye regler / Mitt hjerte i d av Maynard (Ebok)
Ebok

Lengselen etter mer / Nye regler / Mitt hjerte i d (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.98 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9789150735116
Omtale Lengselen etter mer / Nye regler / Mitt hjerte i d
Lengselen etter mer
Devlyn har for lenge siden sluttet å redde kvinner i nød. Heltemotet hans skapte bare mange problemer. Uvitende om deres felles fortid, møter han Gillian Carlyle, og fristelsen blir for stor.

Da Gillian ser hvem som hjelper henne etter en bilulykke, blir hun helt kald. Det er den kjempekjekke hjerteknuseren Devlyn Wolff, som en gang såret henne så dypt at hun aldri har kunnet glemme det. Da han i tillegg tilbyr henne en jobb hun ikke kan takke nei til, begynner bekymringene hennes på alvor. Selv om hun forsøker å stå imot og ikke bli sjarmert, blir hun fascinert av ham enda en gang …
Nye regler
Pia Lumley er overbevist om at karrieren hennes som bryllupsplanlegger er ødelagt da et eksklusivt og viktig sosietetsbryllup plutselig blir avlyst – av brudens egentlige mann. Da det i tillegg viser seg at en av bryllupsgjestene er James "Hawk" Fielding, mannen som lurte henne i seng og forsvant uten et ord for tre år siden, er hun sikker på at ikke noe kommer til å kunne sjokkere henne igjen.

Men sexy Hawk har ikke fått nok av Pia, og sørger for at det er hun som skal planlegge søsterens bryllup. Pia på sin side vil aldri la ham knuse hjertet hennes igjen, men bestemmer seg for å være med på leken – og denne gangen er det hun som bestemmer reglene!
Mitt hjerte i din hånd
En gang i tiden var de bestevenner, men en misforståelse og noen ubetenksomme ord ødela alt.

Så hender det noe, kanskje kan Ryder klare å vinne Annas vennskap tilbake? Men han har ikke tenkt å nøye seg med det – Anna holder jo hans hjerte i sin hånd, og Ryder vil ikke ha noe mindre enn "for alltid".

Tidligere utgitt.

Til toppen