Løgnernes spill (Innbundet)

Forfatter:

Ulrik Farestad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Game of Lies
Oversatt av: Farestad, Ulrik
ISBN/EAN: 9788202756956
Kategori: Krim og spenning , Thriller og Krim og mysterier
Omtale Løgnernes spill

I Clare Mackintosh’ andre krim fra Wales, får et reality-TV-program dødelige konsekvenser.

Storbritannia har en ny TV-sensasjon: I realityprogrammet «Exposure» deltar syv mennesker, fullstendig fremmede for hverandre, i en konkurranse i de walisiske fjellene. Etterforsker Ffion Morgan følger ivrig med, da programmet spilles inn nær hjembyen hennes, og en lokal kvinne er en av deltakerne.

Deltakerne i showet skjønner litt for sent hva de har begitt seg ut på. Hver av dem har en hemmelighet som har forandret livet hans eller hennes. Og det djevelske «spillet» handler om intet mindre enn å avsløre motstandernes hemmeligheter – live på lufta!

Den første natten forsvinner en deltaker sporløst, åpenbart i panikk. Showet havner snart helt ute av kontroll og da den første kroppen dukker opp, havner Ffion Morgan midt i en komplisert mordetterforskning: Hver av de mistenkte har et alibi - og en hemmelighet det er verdt å drepe for.

Kanskje like greit at saken har forgreninger til England, der etterforsker Leo Brady er ivrig etter å tilby sin hjelp ...

«Fullpakket med mistenkte, overraskelser og vendinger, Løgnernes spill er Clare Mackintosh på sitt beste.» Alex Michaelides

Til toppen

Andre utgaver

Løgnernes spill
Bokmål Ebok 2024
Løgnernes spill
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024
Løgnernes spill
Bokmål Heftet 2024

Flere bøker av Clare Mackintosh: