Mannen som døde to ganger (Heftet)

Serie: Torsdagsmordklubben 2

Forfatter:

Lisa Vesterås (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 441
Forlag: Gursli Berg
Språk: Bokmål
Oversatt av: Vesterås, Lisa
Serie: Torsdagsmordklubben
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788284321059
Kategori: Krim og spenning
Omtale Mannen som døde to ganger
Torsdagsmordklubben består av fire aldrende hobby-detektiver, de bor i den sjarmerende seniorlandsbyen Coopers Chase, et ombygd kloster i Kent. De pleier å møtes hver torsdag for å diskutere uløste mordsaker. Joyce er tidligere sykepleier, Ron er eks-fagforenings-leder, Ibrahim er en pensjonert psykiater, og den hemmelighetsfulle Elisabeth var spion i sine yngre dager.

I denne oppfølgeren blir Ibrahim utsatt for et ran, og blir stygt skadet. Gjerningsmannen er en 16 år gammel gutt med tilknytning til den lokale knarkdronningen Connie. Elizabeth, Ron og Joyce bestemmer seg umiddelbart for å fange den skyldige.

Den heftige jakten på de skyldige blir opptakten til en rekke uvanlige og blodige hendelser som fører til uventede avsløringer om Elizabeths tidligere liv, før den ikke helt snøhvite sannheten blir avslørt. Noen blir livets vinnere, andre taper alt - ikke bare formuen.

Torsdagsmordklubben nr. 1 var årets mestselgende roman i Storbritannia 2020, og den mestselgende skjønnlitterære debutanten noensinne i Storbritannia.

Til toppen

Andre utgaver

Mannen som døde to ganger
Bokmål Innbundet 2021
Mannen som døde to ganger
Bokmål Ebok 2021
The man who died twice
Engelsk Heftet 2022
Mannen som døde to ganger
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Richard Osman:

Bøker i serien