Menneskets beste venn av Heidi Linde (Ebok)
Ebok

Menneskets beste venn (Ebok)

Serie: Olivias liv 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.57 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Olivias liv
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205531215
Kategori: Ebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Menneskets beste venn
Bok nummer to om Olivia og hennes hektiske - men fine - annenhver uke-tilværelse. Olivia vil stille opp for Cornelia, som har det vanskelig. Men hva skal man gjøre for å bevise at man er verdens absolutt beste venn? Gi bort hunden sin? Barbere av seg håret? Utsette seg (frivillig!) for smitte? Eller må man rett og slett overvinne sin største frykt?Klokt, gjenkjennelig, hjertevarmende og morsomt fra en av våre mest populære forfattere. TERNINGKAST 5 «Sammensuriet av det rare, det morsomme og det litt mer alvorlige er helt nydelig. (...) Dette er en herlig bok om å håndtere en vanskelig situasjon når et viktig vennskap står på spill. Her skrikes det høytlesningslektyre. Om ikke denne slår an på sengekanten, så vet ikke jeg.»
Nancy Øvrehus, Stavanger AftenbladFørste bok i serien, Annenhver uke, ble nominert til ARKs barnebokpris, og fikk svært god mottagelse fra anmelderne: «... en følelsesmessig guide til skilsmissebarntilværelsen som fortjener mange lesere i alle aldre.» Terningkast 5.
Kristine Isaksen, VG «Morsom, smart, varm, og alvorlig på de rette stedene, og en perfekt høytlesningsbok på sengekanten.»
Marie Kleve, Årets beste bøker, Dagbladet

Til toppen

Andre utgaver

Menneskets beste venn
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Bøker i serien