Midnattsrosen av Lucinda Riley (Lydbok-CD)

Midnattsrosen (Lydbok-CD)

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Danielsen, Tone
Spilletid: 20:29
Antall enheter: 16
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Midnight Rose
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202443092
Omtale Midnattsrosen

Midnattsrosen av Lucinda Riley har en handling som spenner over fire generasjoner i to svært forskjellige kulturer.

Elleve år gamle Anahita, som kommer fra en fornem, men fattig indisk familie, innleder et livslangt vennskap med den egenrådige og bortskjemte prinsessen Indira. Anahita blir med Indira til England som hennes ledsagerske like før første verdenskrig bryter ut. I England møter hun Donald Astbury, arvingen til det avsidesliggende godset Astbury, og hans utspekulerte mor.

Åtti år senere møter vi den unge og ettertraktede amerikanske skuespillerinnen Rebecca Bradley. Verden ligger for hennes føtter, men når forholdet til kjæresten tar en uventet vending, er hun lettet over at den nyeste rollen fører henne bort fra rampelyset og til det øde Dartmoor i England. Hun skal spille hovedrollen i en film med handling fra 1920-tallet.

Ikke lenge etter at filmingen har begynt på det nå så forfalne Astbury Hall, dukker Ari Malik, Anahitas oldebarn, uventet opp. Han er på jakt etter familiens fortid. Oppdagelsene han og Rebecca gjør, er med på å avdekke mørke hemmeligheter som truer hele det gamle familiedynastiet.

Til toppen

Andre utgaver

Midnattsrosen
Bokmål Lydbok MP3-CD 2014
Midnattsrosen
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Lucinda Riley: