Mrs. England (Heftet)

roman

Forfatter:

Kirsti Vogt (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 414
Forlag: Gursli Berg
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mrs. England
Oversatt av: Vogt, Kirsti
ISBN/EAN: 9788284321080
Kategori: Romaner
Omtale Mrs. England
West Yorkshire, 1904.

Den nyutdannede barnepleiersken Ruby May har fått jobb hos det velstående ekteparet Charles og Lilian England. Mens hun tilpasser seg livet i det avsidesliggende Hardcastle House, blir det tydelig at det er noe med den mystiske Mrs. England som ikke stemmer.

Mens varme og livlige Charles ønsker Ruby velkommen i familien, er Lilian fjern, reservert og alt annet enn den selvoppofrende hustruen og moren barnepleiersken hadde ventet seg. Med stigende uro må Ruby stille seg ansikt til ansikt med spøkelsene fra sin egen fortid, for å forhindre at historien gjentar seg. Det finnes tross alt ikke noe slikt som en perfekt familie - og hun av alle burde vite det.

En truende fare bobler like under overflaten i det stemningsfulle Yorkshire-landskapet i Mrs. England, et portrett av et edvardiansk ekteskap, en medrivende fortelling om menn og kvinner, makt og kontroll, mot, sannhet og det svarteste bedrag.

Denne fengslende nye romanen fra bestselgerforfatteren Stacey Halls er hennes tredje bok, og befester hennes posisjon som en av vår tids mest spennende og overbevisende historiefortellere.

Til toppen

Andre utgaver

Mrs. England
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Stacey Halls: