Nostradamus-profetiene (Heftet)

Forfatter:

Morten Jørgensen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 544
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Nostradamus Prophecies
Oversatt av: Jørgensen, Morten
ISBN/EAN: 9788202391188
Kategori: Krim og spenning
Omtale Nostradamus-profetiene

Nostradamus skrev tusen profetier. Kun 942 har overlevd. Hva hendte med de savnede? Hvilke hemmeligheter er det som gjør at de holdes skjult?

Med livet som innsats jakter den amerikanske forfatteren Adam Sabir på de siste femtito firelinjers strofene fra Nostradamus' profetier. Hele hans verden og livsanskuelse blir snudd fullstendig opp ned når han blir nødt til å søke tilflukt hos romfolket. Sammen med sine to nye venner Yola og Alexi reiser han Frankrike rundt og til Montserrat i Spania i en hesblesende jakt på spor som kan lede ham til de savnede profetiene. For ikke bare er han på flukt fra det franske politiet med førstebetjent Joris Calque i spissen, men det er andre som også vil sikre seg de savnede profetiene til Nostradamus, og den mystiske drapsmannen Anchor Bale skyr ingen midler.

En intens og fortettet spenningsroman som trekker tråder til mayaenes Store kalender og 2012, hemmelige selskaper og religiøs fanatisme, og som også gir et fordomsfritt innblikk i sigøynernes kultur, mens vi følger vennenes jakt på svarte madonnaer og forseglede bambusrør.

Til toppen

Flere bøker av Mario Reading: