Operasjon Hades (Innbundet)

Serie: Axel Th. Munthe og Tobben 4

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202547073
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Operasjon Hades

En kriminalthriller med høyt tempo, spenning og action. Operasjon Hades er fjerde bok om politispaneren Axel Th. Munthe og Tobben ved oslopolitiets avdeling for spesielle operasjoner.

Familien til politispanerne Axel Th. Munthes kollega Tobben, blir angrepet. Noen ungdommer fra en ny, militant dyrevernsorganisasjon blir funnet bestialsk maltraktert. Det viser seg at man står overfor en internasjonal kriminell organisasjon fullstendig uten skrupler, som med sin brutale framferd vil vise at de ikke skyr noen midler for å nå sitt mål. Lykkes de, vil landet aldri bli det samme.

Til toppen

… duoens beste så langt.
Rune Fjellvang, Romerikes Blad

Andre utgaver

Operasjon Hades
Bokmål Ebok 2017
Operasjon Hades
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Operasjon Hades
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Johnny Brenna og Sigbjørn Mostue:

Anmeldelser Operasjon Hades

«Det mangler verken på spenning eller vold i denne romanen, som er duoens beste så langt. Det har forfatterne vært flink til gjennom alle sine fire romaner om Axel og Tobben. Som lesestoff flyter den svært godt og romanen kan være vanskelig å legge fra seg. Ikke minst siden den har spenning fra ende til annen.» 
Rune Fjellvang, Romerikes Blad

«(...) meget spennende og underholdende. Kjappe replikker og korte kapitler drar leseren raskt gjennom boken - da den er vanskelig å legge fra seg.» 
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

Til toppen

Bøker i serien