Pater Pietros hemmelighet (Innbundet)

Serie: Samson & Roberto 3

Forfatter:

Per Dybvig (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 104
Illustratør: Dybvig, Per
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Samson & Roberto
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202189495
Kategori: Småbarn
Omtale Pater Pietros hemmelighet

Tredje bok om den meget stygge hunden Samson og den smarte og sultne katten Roberto, som sammen driver Fjordgløtt Pensjonat. Denne gangen får de både en fiende å nedkjempe og et mysterium å løse.

Fred og vennskap blomstrer på Fjordgløtt Pensjonat, som eies og drives av den snille hunden Samson og den smarte katten Roberto. Men brått får de to både en fiende å nedkjempe og et mysterium å løse. En stor og tvers igjennom usympatisk hund dukker opp. Han kaller seg sheriff, arresterer muldvarp-poeten Gregor for ulovlig innvandring, og stenger lokalavisen Fjordens Gang.

Alt-mulig-oter Olli konstruerer straks et hemmelig trykkeri i kjelleren under landhandelen til von Struts, der journalist-rotta Benny starter undergrunnsavis. Samtidig melder enda en ny gjest seg, det er Mario Gastromati, italiensk bever, frisør og restauranteier. Han er på jakt etter sin forfader pater Pietros hemmelige oppskrift på hyllebærsaft, som han har grunn til å tro er skjult et sted i området. Denne saften skal ha de mest forbløffende virkninger på de som drikker den. Til alles undring opptrer sheriffen påfallende vennlig overfor Mario. Hva pønsker han på – står de to i ledtog med hverandre?

Til toppen

Andre utgaver

Pater Pietros hemmelighet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010

Flere bøker av Ingvar Ambjørnsen:

Bøker i serien