Prinsen av Tiffany Reisz (Ebok)
Ebok

Prinsen (Ebok)

Serie: Magiske øyeblikk 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.46 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Prince
Serie: Magiske øyeblikk
ISBN/EAN: 9789150732061
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Prinsen
To verdener av rikdom og lidenskap frister Nora Sutherlin. Hva hun enn velger, vil det bli det vanskeligste valget hun noensinne har tatt. Hvis da ikke noen andre tar valget for henne.

Wesley Railey er den eneste mannen Nora ikke kan glemme. Hun har hete, men samtidig ulidelig frustrerende fantasier om ham. Han er ung. Han er fabelaktig. Dessuten er han en fremstående person innen veddeløpsmiljøet med bransjens mest prestisjefylte stutteri og kalles prinsen av Kentucky. Nora blir med ham til hans verden. Men den beryktede dominatrixen fra New York er ingen beskjeden sørstatsjente, og Noras drøm om å passe inn i Wesleys verden blir gang på gang utfordret av Sørens erotiske tiltrekningskraft. Han eier henne, han er elskeren hennes - selv om han aldri har lovet henne at det er for alltid.

I New York - mens Nora er borte - er sexklubbeieren Kingsley Edge mer enn villig til å ta hennes plass ved Sørens føtter. Søren er den eneste mannen Kingsley har elsket, og deres mørke forhistorie har skapt et bånd som verken årene - eller Sørens kjærlighet til Nora - kan bryte. Men en trussel fra en gammel rival, tvinger Kingsley til å konfrontere fortiden og minner ham på at han må være nær sine venner - men enda nærmere sine fiender.

Til toppen

Flere bøker av Tiffany Reisz:

Bøker i serien