Rakefisk (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202361013
Kategori: Mat og drikke
Omtale Rakefisk

Rakefisk er "slow-food", en matvare som trenger både modningstid og fagkunnskap i
form av mye erfaring og lange tradisjoner. Denne boken gir alle matmennesker et
vell av historisk viten om rakefisk i norsk mattradisjon og fagkunnskap om hva
rakefisk egentlig er og hvordan den fremstilles.
Fra innholdet: Rakefiskens historie i norsk tradisjon - og i andre land. Oppskrifter og forslag til servering av rakefisk, både tradisjonelle og moderne. Grundig fremstilling av hvordan rakefisk lages trygt og sikkert, og hva det er som skaper rakefiskens særegne smak. For den som vil gå i dybden: Modningsprosessenes kjemi.

Boken vant Gourmand World Cookbook Awards 2007 - "Beste fiske- og sjømatkokebok i verden."

Til toppen

Flere bøker av Astri Riddervold: