Restart av Susan Peirce Thompson og Everett Considine (Ebok)
Ebok

Restart (Ebok)

for deg som strever med matavhengighet

Forfatter:

og

Lisbeth Kristoffersen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.67 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Skriptor
Språk: Bokmål
Originaltittel: Rezoom
Oversatt av: Kristoffersen, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788293802037
Kategori: Familie og helse
Omtale Restart
Si farvel til tilbakefall og jojo-slanking

Tenker du kontinuerlig på mat og vekt? Eller lurer du på hvordan andre kan være «forsynt» så raskt, mens du selv bare har lyst til å spise mer? Eller klarer du å følge en diett over en viss tid, for så å krasjlande og rykke tilbake til start?

Matavhengighet er en realitet. Det er dessuten den vanskeligste avhengigheten å komme ut av. Heldigvis finnes det en løsning.

Susan Peirce Thompson, ph.d., grunnleggeren av Bright Line Eating, har utviklet et nytt rammeverk for en restart, som innebærer en helt ny tilnærming til problemet. I denne boken belyser hun fallgruvene du må unngå for å styre unna midlertidige oppturer etterfulgt av langvarige nedturer. Her kan du lese om hvilke psykologiske og biologiske faktorer som fører til avhengighet, og lære deg systemet som sikrer tilfriskning.

Boken er skrevet i samarbeid med Everett Considine, som er en anerkjent Internal Family Systems-coach. Denne metoden kan hjelpe deg i møte med din indre motstand, som gjør at du slutter å sabotere deg selv i sårbare situasjoner.

La Susan og Everett hjelpe deg med å finne en bærekraftig strategi rundt mat og måltider, som gjør at du kan nyte livet - fri fra matavhengighet.

Til toppen

Andre utgaver

Restart
Bokmål Innbundet 2022
Restart
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Susan Peirce Thompson og Everett Considine: