Salt Lane av William Shaw (Ebok)
Ebok

Salt Lane (Ebok)

Forfatter:

Anlaug Lia (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.83 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Goliat forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Salt Lane
Oversatt av: Lia, Anlaug
ISBN/EAN: 9788283990034
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Krim og mysterier
Omtale Salt Lane
Ingen visste hva de døde menneskene som ble funnet i vannet het. Det finnes folk her som ingen legger merke til noensinne.

Privatetterforsker Alexandra Cupidi har gjort det igjen. Hun burde ha lært seg å holde munn, etter skandalen som gjorde at hun måtte flytte, med en bitter tenåring på slep, fra det urbane London-politiet til Kents øde kystlinje. Selv mord ser annerledes ut i dette landskapet med myrer, grøfter og strender, skyggelagt av tårnene til kraftstasjonen Dungeness. Mord ser mye verre ut. Mannen som druknet i gropa hadde blitt herdet som et
dyr. Han var nordafrikansk, som mange av fruktplukkerne som jobbet på jordene. Desto mer Cupidi oppdager, jo flere spørsmål får hun. Men disse menneskene syns spørsmål er mistenkelig.

Det krever en forståelse for dette underlige stedet og dets gamle normer, for å kunne avdekke den mørke konspirasjonen bak mordet. Cupidi er ikke redd for å ta den veien. Men det burde hun være. Hun burde ha lært.

Salt Lane er den andre boken i Alexandra Cupidi-serien. Med sine flotte karakterskildringer og sosiale teft, har William Shaw skrevet en kriminalroman som griper tak i deg.

Til toppen

Andre utgaver

Salt Lane
Engelsk Heftet 2019
Salt Lane
Bokmål Heftet 2019
Salt Lane
Bokmål Innbundet 2018
Salt Lane
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020