Skjebnens veier ; Mot svimlende høyder av Kate Hewitt og Miranda Lee (Ebok)
Ebok

Skjebnens veier ; Mot svimlende høyder (Ebok)

Serie: Romantikk 2

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.65 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: In the heat of the spotlight ; Master of her virtue
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9789150737899
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale Skjebnens veier ; Mot svimlende høyder
Skjebnens veier

Makt og begjær (2)

Iført en kort, trang kjole og høye hæler fremfører Aurelie Schmidt sin gamle hit. Den skandaleomspunne sangeren vil gjøre comeback og har takket ja til å opptre på nyåpningen av Luke Bryants varehus. Selv om hun heller ville ha sunget den nye sangen sin og fått vist sitt sanne jeg. Den tøffe popstjernen hun var før, vil hun ikke være lenger. Da varehusets eier dukker opp, havner de to umiddelbart i en krangel, og Aurelie blir automatisk den kjepphøye jenta med en sarkastisk holdning. Men inni henne tennes en liten gnist. Luke virker annerledes. Det virker som om han kan se gjennom den tøffe masken hennes. Men det hindrer henne dessverre ikke i å fremstå som en skikkelig bitch, og de skilles som uvenner.

Men fem uker senere ringer Luke plutselig på døren hennes. Han har store planer for henne. Store planer for dem.Mot svimlende høyder

Blyge, forsiktige Violet har alltid holdt seg for seg selv. Men nå har hun fått nok! Da hun var nær ved å omkomme i en flyulykke, bestemte hun seg en gang for alle: Hun skal slutte å gjemme seg og begynne å leve livet fullt ut. På en nyttårsmaskerade møter hun den attraktive og verdensvante Leo Wolfe. Han er en kjent filmprodusent, og er dessuten meget velstående. Om det finnes noen som kan hjelpe Violet i å forlate sin dydige, triste tilværelse, så er det han. Men er hun virkelig klar for de høyder Leo vil ta henne til?

Til toppen

Bøker i serien