Spirituell (Heftet)

En håndbok på reisen til det uforklarlige

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 130
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Spirituell
ISBN/EAN: 9788202846084
Omtale Spirituell

En håndbok for deg som er nysgjerrig og vil leve et mer spirituelt liv!

Klarsynte Kari Opsal deler sine egne erfaringer, praktiske metoder og teknikker, og gir deg en rekke verktøy for å få bedre kontakt med din indre stemme og intuisjon. Gjennom bokas mange praktiske øvelser vil du utvikle og bli tryggere på dine egne spirituelle evner. Du lærer om ulike spirituelle fenomener og hvordan du kan lese energier og få kontakt med den andre siden.

Åpenhet og undring kan gi livet en ny dimensjon, der det er plass til både store, uforklarlige mirakler og mindre hverdagsmagi. Hvorfor er du her? Finnes det en vei for deg som er riktigere enn en annen i livet? Er vi alle egentlig ett? Boka kan hjelpe deg med å finne svaret på slike spørsmål.

Spirituell – en håndbok på reisen til det uforklarlige kan leses fra perm til perm, eller brukes som et oppslagsverk for å fordype deg i de temaene som interesserer deg.

En hel verden av energi og magisk undring ligger foran deg. God reise!

«Kari har vært min viktigste rådgiver i mange år! I denne boken åpner hun den mystiske verktøykassen sin på minst mulig mystisk måte!» Ida Jackson, forfatter, investor og gründer

Til toppen

Andre utgaver

Spirituell
Bokmål Innbundet 2024
Spirituell
Bokmål Ebok 2024
Spirituell - En håndbok på reisen til det uforklarlige
Bokmål Nedlastbar lydbok 2024