Trines mat 2 (Innbundet)

Middagene, menyene, baksten

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 392
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202447298
Kategori: Mat og drikke
Omtale Trines mat 2

Populær bok fra Norges største matblogger.

Dette er oppfølgeren til supersuksessen Trines mat. Ved siden av et stort bakekapittel får vi Trines enkle og gode middagsoppskrifter og ettertraktede menyer til hverdag og fest.

Her har Trine samlet enda flere oppskrifter og serverer alt fra supper, vegetar- og pastaretter til fisk og sjømat, kylling, kjøtt og desserter. Oppskriftene er inndelt i kapitler med tydelige overskrifter som Supper, Fisk, Kjøtt og Desserter, og boken er enkel å finne frem i. I seks forskjellige og fristende ukemenyer har Trine samlet forslag til retter og tilbehør som faller i smak hos store og små. Blant godsakene finner man også forfatterens forslag til blant annet festmeny, venninnemiddag og italiensk aften.

Trines bakeoppskrifter er ettertraktet. I denne boken har hun inkludert nærmere 70 oppskrifter i et fyldig kapittel med eltefritt brød, sjokoladesnurrer, kaker, brente mandler, kjeks og mye, mye mer.

Trine har flere bloggpriser bak seg og fikk også Vixen Influencer Awards 2017 Årets business. Det er som alltid Trine selv som både tilbereder, styler og fotograferer maten både på bloggen og i bøkene sine. Forfatteren og bloggeren vet hva det norske folk vil ha – hun får kontinuerlig tilbakemeldinger og oppmerksomhet rundt sine oppskrifter og innlegg på bloggen og på Instagram og er alltid opptatt av å levere det beste. Følg henne på trinesmatblogg.no.

Til toppen

Flere bøker av Trine Sandberg: