Troløs (Heftet)

Serie: Anna fra Røros 21

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Anna fra Røros
Serienummer: 21
ISBN/EAN: 9788202613778
Kategori: Romanserier
Omtale Troløs

Anna forsøker å glede seg over gjensynet med sønnen Thore, og med Johan. Men samtidig er ikke alt som det skal være, og minnene fra reisen med Søren lar henne ikke i fred.
I avishuset opplever Johan at søsteren til Hjørdis, Jenny, blir stadig mer nærgående. Hun legger ikke skjul på at hun vil mer enn bare ha et kollegialt forhold til Johan.

– Nå vil jeg høre alt om reisen til Trondhjem, sa Hjørdis og skjenket kaffe til dem. – Sett deg og fortell, så jeg får høre. Jeg sitter jo bare her, mens du farter land og strand rundt. Jeg er ikke så rent lite misunnelig, skal du vite!
Anna måtte bruke noen sekunder på å få orden på ansiktet, før hun kunne gå og sette seg sammen med Hjørdis. Hva er det å fortelle? tenkte hun, og våget ikke å se Hjørdis i øynene. Hva husket hun egentlig fra oppholdet?

Til toppen

Andre utgaver

Troløs
Bokmål Ebok 2019
Troløs
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Annikki Øvergård:

Utdrag

Spurte han virkelig om å få bli med henne på rommet? Et lite sekund svimlet det til i hodet, og Anna følte seg helt ør. Hun var ikke sikker på om hun hadde hørt riktig. Men jo, det brede smilet fortalte bare så altfor tydelig at han sto der og ventet på et svar. Hvor frekk var han egentlig? Burde hun gitt ham en ørefik. Hva trodde han om henne? Hun fikk seg ikke til å svare. Men hun gjorde ingen motstand da han trakk henne til seg. Ikke engang da han rørte forsiktig ved den dristige utringningen på kjolen hun kun hadde brukt i Tyskland. Den som hadde tilhørt en verden med Søren. Som fremdeles gjorde det. Leppene hans streifet øreflippen hennes. Tanken på Johan, på sviket hun begikk om hun tok bare et ørlite skritt til, var der flyktig. Som et kjølig lite vinddrag, før varmen strømmet gjennom henne på nytt og fylte henne med sitrende, boblende forventning. Var det champagne hun hadde drukket? Nei, det var jo ikke det. Kanskje skjønte hun først nå hvor mye Søren hadde vært i tankene hennes, helt siden hun kom tilbake fra Tyskland. Alt som hadde skjedd der nede, og alt som kunne ha skjedd. Har han det på samme vis som meg?

Til toppen

Bøker i serien