Vanvittig skyldig (Innbundet)

Forfatter:

Solveig Moen Rusten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 592
Forlag: Panta
Språk: Bokmål
Originaltittel: Truly madly guilty
Oversatt av: Rusten, Solveig Moen
ISBN/EAN: 9788279008415
Kategori: Romaner
Omtale Vanvittig skyldig
Seks ansvarlige voksne. Tre søte barn. En helt vanlig hagefest - hva i all verden kan gå galt?

Sam og Clementine lever et praktfullt liv: De har to små jenter, Sam har nettopp startet i drømmejobben, og Clementine er en dyktig cellist - i gang med forberedelsene til sitt livs audition. Hvis det er noe de kan regne med, så er det hverandre.

Clementine og Erika har vært bestevenner siden de var små, til tross for at de er så ulike og lever vidt forskjellige liv. Så da Erika inviterer til hagefest hos naboene sine, Vid og Tiffany, henger selvfølgelig Clementine og Sam seg på.

Det som skjer på hagefesten, forandrer livet til alle seks.

To måneder senere vil det ikke slutte å regne, og ingen av festens deltakere snakker med hverandre. Clementine og Sam greier ikke å slippe tanken: Bare de aldri hadde dratt på den hagefesten ...

I «Vanvittig skyldig» setter Liane Moriarty sitt knivskarpe blikk på tre tilsynelatende lykkelige familier, og de grunnleggende fundamentene i livet: Ekteskap, sex, foreldrerollen og vennskap.

En internasjonal bestselger full av intriger, lyst og svik. Boken tar tak i leseren fra første side. En intenst spennende og gripende roman du aldri vil glemme.

Til toppen

Andre utgaver

Truly madly guilty
Engelsk Heftet 2017
Vanvittig skyldig
Bokmål Heftet 2018
Vanvittig skyldig
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Liane Moriarty: