Nyhet: Serien utgis i sesonger! Første sesong er på 7 bøker, og bøkene utkommer hver fjerde uke.

Ingen sommer uten nytt lesestoff, og denne sommeren kan du glede deg ekstra masse!

10. juli lanserer vi Gjenklang av Hannah Mileman og Nora Dåsnes. Sammen vant de NorskeSeriers manuskonkurranse i 2014, og nå er den fantastiske historien deres snart mellom to permer. Vi gleder oss masse til å dele den med deg! Alle som abonnerer på en serie fra oss, får første bok i posten i slutten av juni.

«Er det én serie du bør starte på i sommer, er det denne. Forfriskende skrevet, historien slukte meg fra første side.»
– 
Bente Mari DV Skjønsberg (Jernbanefrua)

 

Bli abonnent og få bok + en stilig strandbag GRATIS!

 

OM SERIEN:

En ung kvinne - en ukjent fortid - en uviss framtid

Kristiania, 1912: Sytten år gamle Ella har fått et kapittel revet ut av livet. Hun vet ikke hvem foreldrene er, eller hvorfor de satte henne bort. Telegrammene med penger kommer ikke lenger på fødselsdagen, og hun er redd noe er hendt den navnløse faren. I et forsøk på å komme til bunns i fortiden, begynner hun som tjenestepike ved det ærverdige von Tillisch-huset i Kristiania. Hun innser for sent at den som leter, kan finne noe urovekkende.

Ella rørte inn melken og satte koppen ved den unge herren. Hun var nærme nok til å høre den myke pusten, kjenne den svake duften av såpe og cologne.

Med et sukk la han hendene om porselenet for å varme seg. «Sett Dem.»

Hun gjorde som han sa, men lot det være en plass imellom dem. «Så … hvorfor unngår De selskapet?»

«Fordi jeg har gjort noe avskyelig,» svarte han.


Les hele det første kapittelet i første bok.

 

«Jeg har aldri brukt så kort tid på å lese en bok før. Denne skal jeg absolutt abonnere på. Spenning, drama og romantikk på en gang - terningkast 6!» 
– Randi Skogerbø

 

I første bok har forfatterne skrevet et brev til alle sine nye lesere:


Kjære leser.

Om dette er din første eller tyvende serieroman, velkommen skal du være. Fortellingen som dveler på disse sidene, er for alle.

For seks år siden sto vi i utkanten av en storslagen tomt i Skøyenparken. Et høyt gjerde og digre løvtrær sørget for begrenset innsyn, men i bunnen av hagen lå en blank dam, hvor speilbildet av et hvitt bygg skalv i ettermiddagslyset.
Huset var i senklassisistisk stil med søylebåret veranda, dobbel hagetrapp i marmor og et italiensk- inspirert tårn; det funklet av historier som ventet på å bli fortalt. Ut fra garnet av ideer spant vi fortellingen om Ella Holter, som setter fot på denne tomten for å finne ut av fortiden. 

Ella er født nøyaktig hundre år før oss, og reiser til Kristiania i 1912. Det var en tid preget av optimisme, urørt av verdenskriger. Teknologien raste av gårde med blendende elektrisitet, telefonen, automobilen og flyet. Kvinner kjempet i gatene for stemmerett, og arbeiderklassen for levelige forhold. Men da som nå, truet de gamle kreftene i samfunnet.

Så, kjære leser! Sett deg til rette med noe i kruset – om det er dryppkaffe, vin, eller brus. Vi skal tilbake i tid til en verden som var lik, og svært ulik vår egen.

Hilsen fra Hannah og Nora
 


Bli abonnent og få bok + en stilig strandbag GRATIS!