Barn under månen

Bøker i serien


Fra forfatteren av Flammedans!


Kjærlighet og lidenskap, fattigdom og hat. Barn under månen er en besettende romanserie som kryper innunder huden på deg!


SERIEN ER PÅ 15 BØKER.

Om serien Barn under månen

Barn under månen tar Jane Mysen oss med til Hadeland på 1920-tallet.

Historien er basert på en sann historie, og hovedpersonene i serien er Janes egne oldeforeldre. Den røde tråden i serien er oldeforeldrenes liv, slik den første gang ble beskrevet for henne. 


Hadeland, 1920:

Når Maren ankommer Lunner på Hadeland, til og med i egen bil, vekker hun oppsikt. Noe så elegant har de aldri sett før der i bygda.

Foreldrene har sendt henne til tantens gård for å lære husstell: Selv har hun sett for seg en fremtid ved farens advokatkontor i Kristiania. Huslige sysler er det siste hun kan tenke seg.

En kvinne som Maren er et sjeldent syn i ei bygd som Lunner, og snart mangler det ikke på beilere som slåss om hennes gunst. Men hvor langt er de villige til å gå for å vinne henne?

Folk stirrer nysgjerrig på rallaren idet han brått slutter å spille. Uten et ord går han over dansegulvet.
Hjertet stanser et øyeblikk idet Maren skjønner at Günther er på vei mot henne.
– For meg er alle kvinner vakre, sier han, – men nå vil jeg synge for en helt spesiell.
En magisk sang stiger i sommernatten.
Günther ser henne inn i øynene. – Vil du danse med meg? spør han plutselig.

Bøker i serien
Om forfatteren

JANE MYSEN ble født i 1960, og vokste opp på Harestua.

Jane har skrevet tre romanserier: Utvalgt av gudene, Barn under månen og Flammedans. Sistnevnte vant hun Damms store manuskonkurranse i 2004 med. Jane har også skrevet mye for ukepressen.

I Barn under månen tar Jane oss med til Hadeland på 20-tallet. Hovedpersonene i serien er Janes egne oldeforeldre, og den røde tråden i historien er deres liv, slik den første gang ble beskrevet for henne.

Jane er i dag bosatt på Roa på Hadeland.