Der stiene møtes

Bøker i serien


En romanserie på 10 bøker av Synnøve Eriksen: 

Der stiene møtes er en annerledes og eventyrlig kjærlighetshistorie!

Om serien Der stiene møtes

«Hvis du bare skal lese én serie fra NorskeSerier i år, ville jeg valgt denne. Terningkast 5!»
– Vigdis Evensen, serieleser


«Det er noe med Synnøve Eriksens lune, innholdsrike og varme språk som trekker leseren med seg umiddelbart. Ulikt noen serieroman jeg har lest!»
– Jernbanefrua.com, bokblogger


OM SERIEN: 
En varm sensommerdag i 1830 kommer unge Olea vandrende til en gård i Gudbrandsdalen. Hun tas vel imot av kokka og tjenestepiken, men herskapet skjuler flere hemmeligheter. Samtidig herjer en røverbande i bygda, og snart kastes Olea inn i et forrykende eventyr.

SERIEN ER PÅ 10 BØKER.


Bli abonnent på Der stiene møtes og få bøkene rett hjem!
Bestill første bok i serien HELT GRATIS.
Har du lesebrett? Serien får du også som e-bok!


Hilsen fra Synnøve til alle sine lesere:

Kjære leser!

Der stiene møtes er en beretning om mennesker som lever utenfor storsamfunnet. Olea er en
schooien, en etterkommer av nederlandske og tyske handelsfolk, som vandret rundt i landet og solgte sine varer fra skrepper og håndkjerrer. Som foreldreløs av omstreiferslekt, blir Olea utsatt for urett og fordommer. Sammen med sine trofaste følgesvenner deler hun både skjebne og en drøm om engang å finne sitt eget sted. Veien dit blir lang og kronglete – og farefull.

Olea har et godt hjerte og et klokt hode, men vil hun klare å holde flokken sin
samlet og overbevise den egenrådige Eugen om at hennes vei er den rette …?

Jeg hadde egentlig tenkt å skrive en ganske annen historie, men Olea og Eugen kom til meg og insisterte på at deres fortelling måtte komme først. Plutselig var de dere bare, disse barna av fattige vandrere, og jeg ble nødt til å ta et dypdykk i historien for å finne ut mer om dem.

Denne beretningen er ingen tradisjonell serieroman, men en grensesprengende beretning fra en annen tid, med stadig skiftende scener og nye steder.

Jeg håper du vil bli med på den eventyrlige ferden, og at dere blir like glad i Olea, Eugen og følgesvennene deres som jeg har blitt.

God fornøyelse!

Beste hilsen Synnøve Eriksen

Bøker i serien
Om forfatteren

SYNNØVE ERIKSEN er en av Norges mest leste forfattere. Hun er særlig kjent for seriene Bergfoss og Jordbærdamene, men har også skrevet Doras datter, Nordlys, Østenfor sol og Syvende sans. I 2021 kom Synnøves syvende romanserie, Der stiene møtes

Synnøve bor i Oslo og har hovedfag i litteraturvitenskap. Hun elsker katter og er sterkt engasjert i miljøvern og dyrs rettigheter. På fritiden liker hun friluftsliv og hagearbeid.