Familien på Villa Solgry

Bøker i serien


Bli med til sjarmerende Fredrikstad på 20-tallet! ​

Familien på Villa Solgry er en oppslukende serie på 20 bøker, skrevet av Jeanette Semb, forfatteren av Solgård og Skjærgårdsliv.

 

Om serien Familien på Villa Solgry

Forbudt kjærlighet og mørke hemmeligheter på 20-tallet! Jeanette Semb har skrevet en ny, sommerlig serie – spekket med kjærlighet, dramatikk og mysterier. 


«Fantastisk bok! Jeg levde meg inn i fortellingen, og gleder meg til fortsettelsen.»
– Bente Bjørnseth, serieleser


OM SERIEN:
Fredrikstad, mai 1927: Da Ellinor kommer til Villa Solgry i Fredrikstad, er det ikke bare arbeidet som guvernante som lokker. Med seg har hun niesen Anni, som hun har hatt ansvar for etter søsterens tragiske død, og et brev søsteren etterlot seg. I brevet ber hun Ellinor ta seg arbeid på Villa Solgry, der hun selv hadde post som tjenestepike, i håp om å sikre Annis fremtid.

Hun hadde lest brevet mange ganger, men ikke vist det til Anni. Niesen skulle nok få se det når tiden var inne. Men alt måtte gjøres i riktig rekkefølge. Faren til Anni befant seg på Villa Solgry, og før hun sa noe til Anni, måtte Ellinor finne ut hvem han var.


Bestill første bok gratis!

Bli abonnent på serien og få bøkene rett hjem!

 


BREV FRA JEANETTE SEMB TIL SINE KJÆRE LESERE:

Kjære leser! 

Jeg håper så inderlig at dere vil like min nye serie, Familien på Villa Solgry. Serien handler om Ellinor som kommer med sin ti år gamle niese Anni for å arbeide som guvernante i Villa Solgry, et herskapelig hus som ligger ved elvebredden i Fredrikstad. Ingen vet at hun er søster av tjenestepiken som arbeidet i huset for mange år siden, og at Ellinor er der for å finne Annis far. For ifølge dagboken hun har etterlatt seg, skal han befinne seg der ... Det går ikke lang tid før Ellinor forstår at idylliske Villa Solgry bærer på hemmeligheter som ikke tåler dagens lys.

Denne gangen ønsket jeg å skrive fra Fredrikstad. Vi har nemlig hytte ved Engelsviken, og jeg er blitt veldig glad i Fredrikstad og områdene rundt. Jeg har virkelig kost meg med å skrive om Ellinor og familien på Villa Solgry.

Jeg håper du som leser, også kommer til å kose deg.

Beste hilsen fra Jeanette

Bøker i serien
Om forfatteren

Jeanette Semb (f. 1972) er født i Stockholm, men oppvokst på Tynset. Foruten «Familien på Villa Solgry» har hun tidligere skrevet to romanserier, «Skjærgårdsliv» og «Solgård». I tillegg har hun gitt ut en krimbok med handling fra Hvaler, Det hun så, som er den første i en planlagt krimserie derfra, samt I natt skal du dø, som er en bygdekrim med handling fra Tynset. Jeanette bor i Drøbak sammen med sin familie. Før hun ble forfatter på heltid, jobbet hun 20 år i ukebladet Allers.