Gjenklang

Bøker i serien

En ung kvinne - en ukjent fortid - en uviss framtid

Kortserie på 10 bøker!

«Spenning, drama og romantikk på en gang. Terningkast 6!» 
Randi Skogerbø

Om serien Gjenklang

«Er det én serie du bør starte på i sommer, så er det denne. Forfriskende skrevet, historien slukte meg fra første side.»
Bente Mari DV Skjønsberg (Jernbanefrua)

«Jeg har aldri brukt så kort tid på å lese en bok før. Denne skal jeg absolutt abonnere på. Spenning, drama og romantikk på en gang - terningkast 6!» 
Randi Skogerbø


OM SERIEN: 

En ung kvinne - en ukjent fortid - en uviss framtid

Kristiania, 1912: Sytten år gamle Ella har fått et kapittel revet ut av livet. Hun vet ikke hvem foreldrene er, eller hvorfor de satte henne bort. Telegrammene med penger kommer ikke lenger på fødselsdagen, og hun er redd noe er hendt den navnløse faren. I et forsøk på å komme til bunns i fortiden, begynner hun som tjenestepike ved det ærverdige von Tillisch-huset i Kristiania. Hun innser for sent at den som leter, kan finne noe urovekkende.

Ella rørte inn melken og satte koppen ved den unge herren. Hun var nærme nok til å høre den myke pusten, kjenne den svake duften av såpe og cologne.

Med et sukk la han hendene om porselenet for å varme seg. «Sett Dem.»

Hun gjorde som han sa, men lot det være en plass imellom dem. «Så … hvorfor unngår De selskapet?»

«Fordi jeg har gjort noe avskyelig,» svarte han.


Serien er avsluttet og er på 10 bøker.


Les hele det første kapittelet i første bok.

Vil du abonnere på Gjenklang? Da får du bøkene rett i postkassa - portofritt og helt uten forpliktelser!

Bøker i serien
Om forfatteren

Hannah Mileman og Nora Dåsnes (begge f. 1995) begynte å dikte opp historier sammen for å få timene til å gå. Tre år senere vant de NorskeSeriers manuskonkurranse. Bidraget ble med i kofferten til Kingston University i London, hvor de fortsatte å skrive ved siden av bachelorgraden i illustrasjon og animasjon. 

I 2017 flyttet de hjem igjen til Oslo, og bor nå på Sagene og arbeider fulltid med skriving, illustrasjon og tegneserieskaping for både barn og voksne. Gjenklang er deres første romanserie.