Gullburet

Bøker i serien


«Endelig er Trines lune fortellerstemme tilbake. Terningkast 5!»
– Nina Sandberg, bokblogger

Om serien Gullburet

Ikke for alt i verden ville hun ha bodd her. I dette … gullburet, slo det henne brått. Ja, det var nettopp det væreiergården var. Så vakkert, med alle sine kostbarheter. Men hvordan var livet til menneskene innenfor disse veggene?

Varmt, underfundig og spennende! Gullburet er en frittstående serie med Trine Angelsens sedvanlig vellykkede kombinasjon av varme, underfundighet og spenning. Oppmerksomme lesere av serien Breidablikk vil også kunne dra kjensel på noen personer derfra.

SERIEN ER PÅ 18 BØKER.


«En serieroman fra øverste hylle. Sluker deg fra første side. Terningkast 6!»
– Bokbloggeren Jernbanefrua.com


Bli abonnent og få bøkene rett hjem i postkassa! 
Bestill første bok i serien HELT GRATIS - også som e-bok.


OM SERIEN:

Storvaagen, Lofoten, 1871: 
Sytten år gamle Marika bor sammen med moren og er fintaus hos væreierfamilien. En sen vinterkveld blir hun vitne til at husets frue faller ned trappen etter en opphetet krangel med sin mann, og det ender på verst tenkelige vis. Marika blir oppdaget, og han vet at hun vet. Dette blir en tyngende hemmelighet og en overhengende trussel for Marika i tiden som kommer, og  livet i væreiergården blir aldri det samme igjen ..

Bøker i serien
Om forfatteren

Trine Angelsen er opprinnelig fra Kabelvåg, men bor på Fauske. Hun har tidligere utgitt fire populære romanserier som alle har blitt umiddelbare suksesser: Havets datter, Thea, Hverdagsengler og Breidablikk. Gled deg til å lese Gullburet, en hjertevarm historie fra Lofoten på slutten av 1800-tallet.