Himmelbrann

Bøker i serien


MINISERIE PÅ 8 BØKER!


HIMMELBRANN tar deg med på en reise full av intriger, tårer og latter.


«Wow – for en bok! Jeg får hjertebank når jeg leser!»
Hege S. Algerøy

Om serien Himmelbrann

«Varmt og rørende!» 
Siri Hjellestad

OM SERIEN:

Tønsberg anno 1783: Da 17 år gamle Kristin mister alt etter en kynisk konspirasjon mot familien og hjemmet, begynner hennes dramatiske kamp for rettferdighet og oppreisning.

 

Kristin bor sammen med foreldrene og de to småsøsknene sine på Hofstad gård, der faren driver et sagbruk. De lever et trygt og godt liv – de mangler ingenting og barna har til og med huslærer. Da en tragisk ulykke skjer, forandres tilværelsen med et slag. Mektige folk er ute etter gården, og det er umulig å stå imot overmakten. Av all sin kraft kaster Kristin seg ut i kampen for å redde tilværelsen da skjebnen rammer på nytt …

HIMMELBRANN tar deg med på en reise full av intriger, tårer og latter.

SERIEN ER PÅ 8 BØKER.


«Her blir du virkelig dratt inn i handlingen fra første side! Forbered deg på å le, gråte, bli sint og bite negler av nervøsitet. Inneholder alt en god serie skal ha av spenning, drama og kjærlighet.» 
Randi Gjestad


BREV FRA SOLVEIG TIL ALLE HENNES NYE LESERE:

Kjære leser.

Historien om Kristin ble meg fortalt i grove trekk for noen år siden. Ingen kan vite sikkert om den er sann, men den kan være det.

Personenes trekk, personlighet og handlinger er oppdiktet, men Jarlsberg gods eksisterer virkelig, og beskrivelsene derfra er basert på historiske fakta.

Når du nå skal tre inn i denne fortellingen, håper jeg at du lar deg rive med av Kristins ukuelige mot. Hun representerer et historisk vendepunkt i utviklingen, der unge kvinner begynte å kreve sin plass i samfunnet. Hvem vet – kanskje smiler hun nå fra det hinsidige, i glede over at historien hennes vil leve videre i oss?

Riktig god fornøyelse!

Varm hilsen fra Solveig

 

Bøker i serien
Om forfatteren

Solveig Sundset (pseudonym) er født i 1970. Hun har alltid vært et skrivende menneske, og har bakgrunn som blant annet frilansjournalist og tekstforfatter. 

Himmelbrann er Solveigs første serie.