Husmorskolen

Bøker i serien


Bak den rosenrøde fasaden ulmer dunkle intriger og hemmeligheter …


«Jeg vil lese mer! Jeg er så nysgjerrig på hva som skjer videre!»
Line Cornelia Hjortshøy, serienyter 

Om serien Husmorskolen

Velkommen tilbake til det friske og glade 50-tallet! Martine Strømsnes, forfatteren av Feriekolonien, har skrevet nok en stemningsfull serie fra etterkrigsårene. Bli med og gjenopplev husmødrenes gullalder! 


«Levende og troverdig. Jeg gleder meg til fortsettelsen!»
Inger Monica Stornes, serieelsker


Bestill første bok i serien gratis.
Bli abonnent og få bøkene rett hjem.


Høsten 1952.
Den påtatt verdensvante Kikki ankommer Lillevik husmorskole i Vestfold. Her skal hun lære å bli god hustru og husmor, og her skal hun dele rom på internat med den selvsikre, munnrappe pappajenta Randi og den romantiske Anne-Marta. Men Kikki lever i stadig frykt for at noen skal avsløre hennes hemmelighet, som ikke tåler dagens lys …

«Nå stoler jeg på deg, frøken Jensen. La meg ikke få angre på det.»
«Jeg lover,» sa Randi, lettere forvirret.
«Huff, det er jo synd på jenta. Det begynte for ganske lenge siden, men det har naturligvis preget frøken Werps familie siden ...»
Randi stirret storøyd på bestyrerinnen. Brått forsto hun hvorfor Kikki oppførte seg så rart. Hu  bar på en grusom hemmelighet. En hemmelighet som kunne være livsfarlig for henne.

Det er 15 bøker i serien.

Bøker i serien
Om forfatteren

MARTINE STRØMSNES (f. 1990) er utdannet jurist, og kommer opprinnelig fra Narvik. Nå bor hun i Bodø med sin mann og lille sønn. Hun er kjent for romanseriene Sølvbåndet, Feriekolonien og Husmorskolen. I likhet med Feriekolonien er Husmorskolen lagt til Lillevik-området i Vestfold på1950-tallet.