Hverdagsengler

Bøker i serien


De vakreste steder kan skjule de mørkeste hemmeligheter ...

Bli med til vakre Kjerringøy i Nordland i Trine Angelsens bestselgende serie! 

Om serien Hverdagsengler

TRINE ANGELSEN er en av Norges mest populære serieforfattere. Hun står bak en rekke bestselgende serier: Gullburet, Breidablikk, Havets datter, Hverdagsengler og Thea. Hverdagsengler ble første gang utgitt i 2010, og ble raskt en av Norges mest leste romanserier. Nå er Trines fantastiske historie endelig i salg igjen – til glede for gamle og nye lesere!

SERIEN ER PÅ 27 BØKER.

KJERRINGØY, 1850
Seksten år gamle Karine arbeider som taus hos familien Gotaas. Med lange dager og hardt arbeid finner hun glede i samværet med de andre tausene og drengen Thomas, som får hjertet til å banke litt ekstra. Men uhyggen lurer på handelsstedet. En dreng ble nylig funnet død i fjæra, og nå er det lenge siden noen har sett Hartvik, krambubetjenten. Så gjør Karine en grufull oppdagelse.

Karine styrtet ut gjennom døren og sprang rett inn i drengen.
– Ka e det med dæ? Har du sett ei mus? Eller kanskje en edderkopp? flirte han.
– Han … han … Karine stammet fram ordene:
– Han Hartvik heng der inne.


Få første bok i serien GRATIS.
Bli abonnent og få bøkene i serien rett i postkassa.


Kjære leser! 

Velkommen til Kjerringøy handelsted! På midten av 1800-tallet var dette et av de rikeste handelsstedene i Nordland. Første gang jeg besøkte stedet, ble jeg virkelig fascinert og så straks for meg alle de som kunne ha levd her. Fintauser, grovtauser, smed, krambubetjent, fattig og rik. Og i fantasien min vokste de fram. Tausa Karine, fattige Irja som er litt for glad i mannfolk, rike herr Gotaas med sin familie, og mange flere. Gjennom disse menneskene får du oppleve sorger, gleder, intriger, mord og mye mer. Jeg håper du vil like dette universet jeg har skapt, og at det gir deg noen gode lesestunder.

Beste hilsen fra Trine

Bøker i serien
Om forfatteren

TRINE ANGELSEN (f. 1965) er opprinnelig fra Kabelvåg i Lofoten, men bor nå på Fauske i Nordland med mann og hest.

Trines første serie, «Havets datter», ble en 30 bøker lang suksess. Siden har seriene «Thea», «Hverdagsengler», «Breidablikk» og «Gullburet» gitt henne nye lesere.

Når Trine ikke er på rideturer, er det strikking som opptar henne. Fantasien hennes kommer også til uttrykk i flotte strikkeplagg og selvkomponerte mønstre, som har blitt til flere strikkebøker.