Liljas dans

Bøker i serien


«Vanvittig fengslende! Terningkast 6!»
– Liv S. Høgmoen, bokelsker


15 BØKER med kjærlighet, svik, drømmer og sjalusi! 

Om serien Liljas dans

«Her lurer både intriger og hemmeligheter bak sceneteppet! Terningkast 6!»
Ingrid-Maria Engebretsen Vego, bokelsker


«En flott serie! Ikke et kjedelig øyeblikk! Terningkast 5.»
– Monica Nyhus, serieleser 


Liljas dans er en fengslende serie på 15 BØKER! Her venter overraskelser, kjærlighet, dramatikk, sjalusi og intriger i et fargerikt miljø.

Lillian fra Mosjøen har en drøm om å bli prima ballerina og pakker kofferten for å reise til Oslo. Faren hennes nekter henne å reise. En industriarbeiders datter har ingenting på en scene å gjøre. Hun velger å følge sine drømmer, men det har sin pris. Når døren lukker seg mellom dem, har hun ikke noe hjem å vende tilbake til.

Snart åpner en ny verden seg for Lillian. Den beskjedne nordlandsjenta tar publikum med storm. Helt intetanende om farene som lurer, stoler hun blindt på de andre danserne, noe som skal vise seg å bli skjebnesvangert. I kulissene foregår det ting som ikke tåler dagens lys. Det finnes mennesker som ikke skyr noen midler.

Hvorfor kom aldri ungdomskjæresten Mikkel til Lillians debutforestilling? Han hadde jo lovet det. Langsomt går sannheten opp for henne …


Bestill første bok gratis og uforpliktende.
Bli abonnent og få bøkene rett hjem!

Bøker i serien
Om forfatteren

HEGE LØVSTAD TOVERUD er utdannet journalist og fjernsynsregissør, og har bakgrunn som profesjonell danser. Hun er fra Tromsø, men har bodd i Lyngen, Mosjøen, Skien, Lillehammer og Gøteborg. I dag jobber og skriver hun i Oslo, hvor hun har mann, barn, katt og hest. Hege vant Cappelen Damms manuskonkurranse i 2011, og har utgitt romanseriene Liljas dans og Solens barn.