Mellom himmel og jord

Bøker i serien


Jorunn Johansen har gjort det igjen! Mellom himmel og jord er intens spenning på sitt beste. 

Serien er på 12 bøker. 

Om serien Mellom himmel og jord

MYSTERIER - KJÆRLIGHET - SVIK OG SPENNING

Mellom himmel og jord er en kortserie på 12 bøker, som gir deg enda mer av det du elsker: kjærlighet, spenning og mysterier.

Serien er skrevet av Jorunn Johansen, forfatteren av FossefallOver skyene og Soloppgang

Bli abonnent på serien og få bøkene rett hjem i postkassa.

Bestill første bok HELT GRATIS!

Les de første sidene i første bok.OM SERIEN:

Følg den dramatiske serien om Alvas skjebne! 

Hedmark, 1896: Alva bor på en liten gård sammen med faren, som er smed. Moren har dratt fra dem, og faren snakker aldri om fortiden. Men så dukker en gammel bekjent av faren opp, samtidig som det skjer underlige ting på nabogården. Hemmeligheter presser seg frem, nye mysterier dukker opp, og overnaturlige krefter settes i sving. Midt i alt dette leter Alva etter den store kjærligheten, men vil hun finne den?
 

Bøker i serien
Om forfatteren

Jorunn Johansen (f. 1960) bor i Oslo og har fire barn og fem barnebarn. Jorunn er utdannet innenfor handel og kontor, og har tidligere jobbet med salg og i barnehage.

Jorunn trives best på hytta på Finnskogen. Mystikken i de dype skoger inspirerer henne til å skrive, sier hun. Hun lever for familien sin, gode historier og musikk, og blogger mer enn gjerne om interessene sine.

Jorunn Johansen har skrevet seriene Fossefall (55 bøker), Over skyene (8 bøker) og Soloppgang (100 bøker). Mellom himmel og jord (12 bøker) gir oss enda mer av det vi elsker: kjærlighet, spenning og mysterier.