Nattsvermere

Bøker i serien


Fra Anne Marie Meyer, forfatteren av Odelsjenta og Julie!

«Noe av det beste jeg har lest. Skal du lese én serie i år, må det bli denne.»
– Kjersti Weum Bekkestad, bokelsker 

Om serien Nattsvermere

Dramatisk, varmt og gripende fra Nord-Norge! Nattsvermere er historien om Ailas drømmer og lengsler – og hennes viljestyrke og mot til å kjempe for det hun tror på. Serien er skrevet av Anne Marie Meyer.


SERIEN ER PÅ 36 BØKER.


Troms og Finnmark, 1872: Aila vil gå på dans og treffe andre unge mennesker, men moren, som er strengt religiøs, er redd for datterens rykte. Samtidig trues gruva av nedleggelse, og frykten for fremtiden brer seg i den lille bygda.

Det var noe befriende ved å kjenne tonene fra trekkspillmusikken forplante seg i kroppen. Innimellom føltes det som hun svevde. Musikken gjorde henne glad og lett til sinns, og morens formaninger forsvant som dugg for solen.


Bli abonnent på serien og få bøkene rett hjem.
Bestill første bok HELT GRATIS!
Les de første sidene i første bok.


Anne Marie har skrevet et lite brev til alle nye og gamle lesere:

Kjære leser

Jeg håper dere vil følge meg i min nye serie, Nattsvermere. Der møter dere Aila, en ung kvinne fra Finnmark. Hun lever et godt liv sammen med foreldrene og søsknene i Kåfjord, men da faren mister arbeidet, må familien flytte og starte på nytt. 

Nattsvermere er også fortellingen om gruvedriften på Senjen Nikkelverk, et lite stykke glemt norgeshistorie, som fikk store konsekvenser for kystsamfunnet og menneskene som levde der. 

Aila er en sterk og modig kvinne med et stort og varmt hjerte, men når hun møter den store kjærligheten, blir hun stilt overfor valg som får dramatiske følger for henne.  

Jeg håper dere tar vel imot menneskene jeg har gitt liv til og blir like glad i dem som jeg har blitt.

Hilsen Anne Marie

Bøker i serien
Om forfatteren

Anne Marie Meyer er født i 1959. Hun bor i Oslo, men er opprinnelig fra Etnedal i Valdres.

Anne Marie arbeidet blant annet som journalist før hun ble forfatter på heltid. Foto er Anne Maries store lidenskap, og hun tar alltid med fotoapparat når hun går tur eller er ute og reiser. Hun er også en ivrig mosjonist, og hun trives aller best i naturen, i skogen eller på fjellet. Der henter hun krefter og finner roen i en travel hverdag.

Anne Marie debuterte med serien Odelsjenta i 2007, og lanserte serien Julie i 2015. Odelsjenta er også oversatt til polsk. Serien Nattsvermere er hennes tredje romanserie.