Outlander

Bøker i serien


PRISBELØNT, STORSLÅTT LESEOPPLEVELSE – PÅ BESTSELGERLISTER VERDEN OVER!

«Historien gjøres herlig levende på sidene.»
New York Daily News

Om serien Outlander

UTGITT I 114 LAND – PÅ 33 SPRÅK – OVER 26 MILLIONER SOLGTE

Endelig er bøkene bak den hyllede TV-serien igjen tilgjengelig på norsk!

Historiefortelling uten sidestykke, med uforglemmelige hovedpersoner i ekte historisk setting er kjennetegnene på Diana Gabaldons imponerende forfatterskap. Hennes Outlander-romaner er alle New York Times-bestselgere og blir hyllet av kritikere og elsket av millioner av fans. 

Alle bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

«Vidunderlig og fantastisk … Perfekt leseglede.»
San Francisco Chronicle

«Strålende!»
Los Angeles Daily News

«Utsøkt ...»
Publishers Weekly

Bøker i serien
Om forfatteren

NR. 1 NEW YORK TIMES’ BESTSELGENDE FORFATTER

Diana Gabaldon (f. 1952) skrev den første Outlander-boken i 1991. Serien blitt en fantastisk suksess verden over: Bøkene er utgitt i 114 land, på 33 språk og har solgt over 26 millioner eksemplarer. Forfatteren er utdannet marinbiolog, har doktorgrad i økologi og jobbet som professor før hun ble forfatter på heltid.

I 2014 kom TV-serien Outlander, basert på bøkene. TV-serien har blitt nominert til flere internasjonale priser, hvorav de mest kjente er Emmy og Golden Globe, og den har også vunnet flere, blant annet under People's Choice Awards.

Dette sier Gabaldon selv om sin populære bokserie: 
Ved boksigneringer, når jeg sitter utenfor en butikk med en stabel bøker foran meg, blir jeg ofte spurt (naturlig nok): «Hva slags bok er dette?» Da pleier jeg å si: «Ta opp boka, åpne den hvor som helst og les tre sider. Hvis du kan legge den fra deg igjen, skal jeg gi deg en dollar.» Jeg har aldri tapt penger på det veddemålet.