Søstre

Bøker i serien


Bli med til vakre og mektige Sognefjorden!

«Fortryllende sidevender! En magisk og eventyrlig historie. Terningkast 5.» – Jernbanefrua, bokblogger

Om serien Søstre

De mistet foreldrene sine på mest brutale vis. Nå må de finne veien videre – på hver sin måte.

Et sted langs Sognefjorden, 1345: Søstrene Live på tolv og Eirill på sju må flykte da husmannsplassen de bor på, blir stukket i brann og foreldrene drept. Moren klarer i siste øyeblikk å få jentene over i en båt og skjøvet den ut på fjorden. Der blir de etter flere dager funnet drivende, i svært dårlig forfatning, av bonden Nikulas. Et nytt liv begynner for den rolige Live, som vet hva livet har i vente og aksepterer det, og den mer viltre og rebelske lillesøsteren, Eirill.

Live merket at hun nesten ble litt svimmel. Hjemme hadde det bare vært familien hennes, noen få husdyr og en hund. Hun hadde aldri sett så mange folk på én gang før, ikke engang i kirken. Og nå samlet de seg rundt det vesle følget og overøste Nikulas og Sverre med spørsmål. Nikulas hysjet på dem. – Alt til sin tid, sa han. – Først må disse jentene få mat og hvile.

SERIEN ER PÅ 20 BØKER.


«Jeg vil ha neste bok med en gang! Fengende, engasjerende og utrolig spennende!»
ANITA LAUVLID, BOKELSKER

«Vanskelig å legge fra seg! Levende og fengslende skildring av en dramatisk tid.»
LIV S. HØGMOEN, BOKLESER


Bestill første bok gratis og uforpliktende.
Bli abonnent og få bøkene rett hjem i postkassa!

Bøker i serien
Om forfatteren

LUKRITZIA LOVEN (f. 1982) vokste opp i Balestrand i Sogn og Fjordane, men har bodd i bergenstraktene i hele sitt voksne liv. Etter flere år som potet i filmbransjen og med en dyrlegedrøm som gikk i knas da hun innså at hun var håpløs i matematikk, endte hun som forfatter. Hun begynte på sin første roman som niåring og har siden det alltid hatt med seg penn og papir (og senere pc) overalt, for å kunne notere ned ideer. Hjertet hennes banker for alle firebente og fjærkledde skapninger, og huset hennes, som hun deler med samboeren sin, er til enhver tid fylt av høyt elskede dyrevenner.